Klanten aan het woord

De mooiste badkamers
&
Tevreden klanten

Bad&Body is dé badkamerspecialist van Nederland. Onze specialisten staan vooral bekend om hun prettige manier van zakendoen. Iedere ruimte en iedere consument is anders. Bij Bad&Body nemen we uitgebreid de tijd om naar uw ideeën en wensen te luisteren. Vervolgens komen we met concrete voorstellen en opties die exact passen bij wat u zoekt. We proberen binnen uw mogelijkheden simpelweg zoveel mogelijk badkamer voor u te realiseren. Dat is de & van Bad&Body!


Elisa en Olivier

“Een beetje rust en ontspanning”

Elisa (38) en Olivier (39) genieten van hun luxe badkamer met spa-uitstraling. "De combinatie van rustiek hout in het badkamermeubel en steen zorgt voor een natuurlijke uitstraling."

Lees meer


Marleen & Joost

“Wij houden van gezellig”

Marleen en Joost hebben twee dochters, Nina (6) en Lisa (8). Het gezin brengt veel tijd door in de badkamer. “Als gezin starten en eindigen we onze dag in de badkamer, daarom vinden we het belangrijk dat het een fijne, comfortabele ruimte is waar je graag wilt zijn.

Lees meer


Emilio

“Kleine ruimte, maximaal comfort”

Emilio (42) heeft een klein appartement. Door een slimme indeling benut hij de ruimte optimaal. Door voor dit slimme ontwerp te kiezen, was er zelfs nog ruimte over voor een dubbele wastafel, met een eigen waskom voor mij en voor mijn vriendin. 

Lees meer


Maarten & Nadine

“Strak met een eigen draai”

Maarten (55) en Nadine (50) lieten hun badkamer verbouwen toen de kinderen vorig jaar uit huis gingen. “Sinds een jaar zijn zowel onze zoon als dochter allebei uit huis en op kamers. Onze eerste wens was om de badkamer te verbouwen. We waren na al die jaren wel toe aan een opgefriste badkamer."

Lees meer