Over Bad&Body

De mooiste badkamers
&
Een perfecte installatie

Bad&Body is dé badkamerspecialist van Nederland. Onze creatieve vakmensen vertalen uw wensen graag in een badkamer die perfect past bij uw smaak, ruimte en budget. Er is altijd een Bad&Body vestiging bij u in de buurt. Dus kom snel langs en laat u inspireren!

Maak direct een afspraak met een specialist

Grote merken
&
Scherpe prijzen

Grohe, Geberit, Duravit, Sphinx…bij Bad&Body vindt u alle bekende merken voor de beste prijs. Wij kopen groot in en geven dat inkoopvoordeel graag aan u door. Dus is alleen het beste goed genoeg? Dan komt u naar Bad&Body!

Dat is de & van Bad&Body

1

Altijd een duidelijke offerte

Een duidelijke offerte is voor Bad&Body vanzelfsprekend. Géén prijsknallers en megakortingen, wel een eerlijke prijs die we goed onderbouwen.

2

Alle A-merken in huis

Bad&Body voert alle goede en nóg betere merken. Daardoor heeft u de breedste keus in kwaliteit, functionaliteit en prijsvoering.

3

Altijd een persoonlijk badkamerontwerp

Iedereen heeft zijn eigen stijl, budget, wensen en beschikbare ruimte. Daarom maakt Bad&Body het ontwerp volledig op basis van uw voorkeuren.

4

Van ontwerp tot realisatie

Badkamers ontwerpen is vakwerk. Badkamers installeren ook. Bad&Body doet beide in eigen beheer. Zo kunnen wij de kwaliteit te allen tijde garanderen.

5

Afspraak is afspraak

Met de installatie van een nieuwe badkamer is veel werk gemoeid. Daarom is het extra belangrijk dat u kunt vertrouwen op onze afspraken over levering en montage.