Marleen en Joost

Marleen en Joost hebben twee dochters, Nina (6) en Lisa (8). Het gezin brengt veel tijd door in de badkamer.

“Wij houden van gezellig”

Marleen: “Toen de meisjes nog kleiner waren gingen ze iedere avond voor het slapen gaan samen even in bad. Het was een vast ritueel van hun dag. Daarna gingen ze met natte haartjes in hun pyjama naar bed. Ze vinden het nog steeds lekker om te badderen, ook al gaan ze niet meer iedere avond in bad. In het weekend zitten ze soms net zo lang in bad tot het water is afgekoeld.”

Joost: “Het plan voor de indeling van de badkamer hebben we samen met Bad&Body bedacht. Wij vonden het belangrijk dat de sfeer gezellig is, daar houden we van. De warmte hebben we gecreëerd door een houten blad te combineren met tegels met natuursteen motief op de wand. Ik ben ook heel blij met de stoere uitstraling van de waskommen. We hebben er lang over nagedacht, maar gelukkig hebben we wel dezelfde smaak.”

Marleen: “Als gezin starten en eindigen we onze dag in de badkamer, daarom vinden we het belangrijk dat het een fijne, comfortabele ruimte is waar je graag wilt zijn. De badkamer is ook écht een plek om te ontspannen, niet alleen voor de meiden, maar ook voor onszelf. Ik kan uren in bad zitten met een boek.”

Joost: “Het boeddhabeeld hebben we ooit meegenomen van een reis die we jaren geleden maakten door Azië, het komt hier nu heel goed tot zijn recht. Het geeft de badkamer nog meer sfeer.”