Maarten en Nadine

Maarten (55) en Nadine (50) lieten hun badkamer verbouwen toen de kinderen vorig jaar uit huis gingen.

“Strak met een eigen draai”

Maarten: “Sinds een jaar zijn zowel onze zoon als dochter allebei uit huis en op kamers. Onze eerste wens was om de badkamer te verbouwen. We waren na al die jaren wel toe aan een opgefriste badkamer. We hebben alles eraan vernieuwd: niet alleen het bad en de douche, maar ook de vloer, de muren en de wastafels. Dat was een fikse verbouwing, maar de mensen van Bad&Body denken goed mee, wat veel stress scheelt.. 

Nadine: “We waren het er meteen over eens dat we na jaren als gezin gebruik te hebben gemaakt van de badkamer, nu toe waren aan een ruimte met een meer luxe uitstraling. Zoals in een mooi hotel. Dat is echt helemaal gelukt.”

Maarten: “Luxe en strak, maar we wilden er wel onze eigen twist aan geven. Daarom hebben we gekozen voor de golvende, witte tegelmuur. De wand maakt de ruimte heel bijzonder, het is echt een eyecatcher en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Zoiets hadden we niet snel gedaan met twee opgroeiende kinderen, toen was de badkamer vooral heel praktisch en kinderproof ingericht.”

Nadine: “Voorheen stond er altijd wel iemand op de badkamerdeur te bonken met haast. Als we nu in de badkamer zijn voelt het alsof we op vakantie in ons eigen huis zijn. Het is dé plek om even helemaal tot rust te komen.

 

Lees meer verhalen van klanten