Elisa en Olivier

Elisa (38) en Olivier (39) genieten van hun luxe badkamer met spa-uitstraling.

“Een beetje rust en ontspanning”

Elisa: “We vinden het belangrijk om onszelf goed te verzorgen, zowel innerlijk als uiterlijk. Om de maand gaan we samen naar de sauna met spa. Voor ons is dat het ultieme relaxen, we maken er altijd een dagje van. Toen we dit huis kochten was dan ook onze grootste wens een badkamer met een spa-gevoel te creëren, waar je komt om te ontspannen en tot rust kunt komen.”

Olivier: ”De badkamer is voor ons een van de belangrijkste plekken in huis, dus het moest allemaal kloppen. Samen met Bad&Body hebben we nagedacht hoe we ruimte konden winnen. Dat is gelukt door het bad onder het schuine dak te plaatsen. De grote plafonddouche geeft het gevoel alsof je in een tropische regenbui belandt; heerlijk verfrissend. Ik douche iedere dag een minuut koud, dat is goed voor de bloedsomloop en het immuunsysteem, net zoals het dompelbad in de sauna. ”

Elisa: ”De combinatie van rustiek hout in het badkamermeubel en steen zorgt voor een natuurlijke uitstraling. We hebben ook wat opvallende details aangebracht, zoals verlichting in een nisje in de douche en ingebouwde wandmengkranen. Die geven optimale bewegingsvrijheid en zijn heel makkelijk schoon te houden, wat voor mij ook belangrijk is .”

Lees meer verhalen van klanten