21-7-2022 12:06

Het toilet van de toekomst

Maak jij je handen weleens schoon met alleen papier? Hoogstwaarschijnlijk niet. Maar wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een frisse en hygiënische ervaring.

Een nieuwe vorm van hygiëne

Maak jij je handen weleens schoon met alleen papier? Hoogstwaarschijnlijk niet. Maar wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een frisse en hygiënische ervaring, die onze westerse gewoonten van persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. De douchewc reinigt de billen namelijk met water. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en bijzonder comfortabel. De Geberit AquaClean douchewc is een toilet en bidet in één en heeft een ingebouwde douchefunctie. Deze reinigt het onderlichaam comfortabel met warm water. De douchefunctie start je zelf door op de knop van de bijbehorende afstandsbediening te drukken. Afhankelijk van het toiletmodel zijn er ook extra comfortfuncties in het toilet aanwezig, zoals een warmeluchtföhn, voor het drogen van het onderlichaam, en een ingebouwde geurzuivering.

De kwaliteit van de straal bepaalt de douchewc-ervaring

Als Zwitsers bedrijf staat Geberit voor kwaliteit. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn daarom uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. Deze WhirlSpray straal is niet zomaar een straal, maar een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie, die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. WhirlSpray is een gepatenteerde technologie en is daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn allen uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray.

AquaClean Mera - Buitengewoon briljant

Met zijn opvallende ontwerp is de Geberit AquaClean Mera de meest verkochte douchewc van Europa. De Mera zet in elk opzicht nieuwe normen. Deze douchewc is geschikt voor iedereen, die zichzelf wil verwennen met een extra portie wellness. Naast de bewezen WhirlSpray douchetechnologie, het randloze sanitairkeramiek met TurboFlush spoeling en de geurzuivering, beschikt de Mera o.a. ook over een ‘Welkomprogramma’. Als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet, de toiletdeksel opent en sluit automatisch en de wc beschikt over een verwarmde zitting.

AquaClean Sela – Intelligente elegantie

De Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. De Sela is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling, randloos en gemakkelijk te reinigen sanitairkeramiek en een automatisch ontkalkingsprogramma. Ook handig voor ’s nachts is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de AquaClean Sela.

AquaClean Tuma - Verrassend veelzijdig

De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. Het Comfort model is geschikt voor iedereen, die waarde hecht aan een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Functies zoals de WhirlSpray, een verwarmde wc-zitting, geurzuivering en de warmeluchtföhn maken van elk bezoek aan de badkamer een wellness-ervaring. Als alternatief biedt Geberit ook het voordelige Classic model, dat de basisfunctie van een douchewc biedt tegen een onverslaanbare prijs. De Geberit AquaClean Tuma is ook beschikbaar als losse toiletzitting, die dezelfde functionaliteiten biedt als het complete systeem en die op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde sanitairkeramieken kan worden gemonteerd.

Je douchewc bedienen via je smartphone

De functies van de AquaClean douchewc’s van Geberit kan je ook met je smartphone eenvoudig bedienen. Via de Home-app van Geberit kan je niet alleen je persoonlijke voorkeuren voor de douchestraalsterkte, douche-armpositie en oscillatie instellen, maar ook die voor de verwarming van de wc-zitting, de geurzuivering en de warmeluchtföhn.

Wil je meer weten over de douchewc?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Geberit douchewc en wil je deze in het echt bewonderen? Kom dan langs bij een Bad & Body speciaalzaak bij jou in de buurt. Onze badkamerspecialisten adviseren je graag bij je keuze.