Topmenu

nieuws

De gemiddelde badkamer in Nederland is niet groot. Maar ook op een minimale ruimte weten de vakmensen van Bad&Body een maximum aan luxe en comfort te realiseren. Laat u verrassen en ontdek onze visie op betaalbaar comfort. Doe alvast wat inspiratie op, of lees het laatste nieuws hier.

Badkamerverlichting

Geschikte verlichting in de badkamer is essentieel. Als badkamerspecialist geven we graag wat badkamerverlichting tips, ideeën en inspiratie.

Lees meer

5x hotel-chique badkamers

Voor alle liefhebbers van een luxe hotelbadkamers zetten we de hotel-chique trend in de spotlight inclusief 5 prachtige voorbeelden.

Lees meer

3 gouden gouden badkamer tips

Met een gouden badkamer geeft u extra glans aan uw klassieke, luxe of moderne badkamer. Laat u inspireren door onze gouden …

Lees meer

10x kleurrijke badkamers

Bekijk deze 10 prachtige kleuren voor de badkamer! Durf jij het aan je badkamer te voorzien van een kleurtje?

Lees meer

Alles over de regendouche

Tegenwoordig wordt in de moderne en luxe badkamer de oldschool handdouche vaak uitgebreidt met een regendouche. Lees en bekijk hier meer.

Lees meer

Badkamer in groen: gewoon doen!

Groen is fris en straalt rust uit. Dit maakt groen een erg geschikte kleur voor de badkamer. Lees meer over de …

Lees meer

Milieuvriendelijke badkamer

Een milieuvriendelijke badkamer blijft niet alleen bij waterbesparing. Wij geven u 4 tips om de badkamer milieuvriendelijk te maken!

Lees meer

Romantische badkamer

Wilt u uw badkamer voorzien van wat romantiek? Met deze tips van onze badkamerspecialisten creëert u een romantische sfeer in …

Lees meer

5x natuurlijke badkamers

Oef, helemaal tot rust kom je in een natuurlijke badkamer. Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete natuurlijke badkamers!

Lees meer

Minimalistische badkamer

Minimalisme is prima toepasbaar in de badkamer: dé ruimte om tot rust te komen en het hectisch bestaan even te laten …

Lees meer