Vasco

Verwarmingscomfort, gebruiksgemak en design

Een Vasco designradiator is ontdaan van elke overbodigheid en combineert efficiëntie en functionaliteit tot een natuurlijke vormgeving. Stijlvol, mooi en puur om te zien, te voelen, te ervaren en te beleven. Authenticiteit is de norm doorheen het ontwikkelingsproces. Het continue streven naar state-of-the art design leverde Vasco al heel wat belangrijke internationale awards op.

Vanzelfsprekend voldoen Vasco’s elektrische radiatoren aan de huidige energiebesparende richtlijnen volgens de Europese EcoDesign-norm, zoals bvb. week- en dagprogrammering, een verbruiksindicator en openraamdetectie.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer

Ultiem installatiegemak

Jaar na jaar stijgt de vraag van installateurs én eindklanten naar innovatieve elektrische verwarmingsoplossingen. Logisch, want in onze steeds beter geïsoleerde huizen, in combinatie met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke oplossing. Ultiem installatiegemak volgens het plug & play-concept, d.w.z. zonder breek- en onderhoudswerken. Een elektrische radiator functioneert immers autonoom en maakt geen deel uit van een cv-installatie.