Thebalux Badkamermeubelen

"Uw badkamer is pas af met Thebalux"

Welkom in de wereld van Thebalux Badkamermeubelen. Met trots bieden we u een uiterst compleet en stijlvol programma aan badkamermeubelen. Variërend van fraaie en praktische onderkasten tot aan prachtige design wastafels, opbouwkommen en luxe spiegeloplossingen.

Graag stellen we ons voor

Al meer dan 25 jaar staat Thebalux voor kwaliteit. Dit waarborgen we door constante innovatie van producten en processen. Onze badkamermeubelen worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit in Biddinghuizen. Dat maakt ons al jarenlang een betrouwbare en flexibele partner voor de professionele badkamerspecialist. Het kantoor van Thebalux is gevestigd in Zutphen. Hier is eveneens een uitgebreide showroom waar u van harte welkom bent om alle badkamermeubelen te ervaren. Het volledige team van Thebalux is gedreven om te zorgen dat u tevreden bent en kunt genieten van een kwaliteitsproduct.

Onze collectie

De collectie van Thebalux is overzichtelijk opgebouwd in 3 dieptematen:
• 40 cm diep (Beat 40)
• 45 cm diep (Beat 45)
• 51,5 cm diep (Nuance 51,5)

Binnen iedere dieptemaat zijn er vele breedtematen beschikbaar en heeft u een brede keuze aan wastafels in verschillende materialen, vormen en kleuren. Natuurlijk is er in iedere dieptemaat ook de mogelijkheid om te werken met afdekbladen en diverse opbouwkommen. Maak uw eigen perfecte badkamermeubel compleet met een luxe spiegel of spiegelkast. Voor extra bergruimte zijn er hoge en halfhoge kasten verkrijgbaar.

Zoek uw dichtstbijzijnde dealer

 

Bij Thebalux staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit kenmerkt zich onder andere doordat we enkel produceren met FSC hout, onze productiefaciliteit energie-neutraal is en we zoveel als mogelijk materialen toepassen waarvan jarenlang genoten kan worden.