Sealskin

Sealskin | Het gaat om jouw beleving

De badkamer is een plek van comfort, genieten en welzijn. De plek waar je je voorbereidt op een werkdag. Een plek waar je lichaam en geest tot rust kunnen komen, of waar je je opmaakt voor een lange avond uit.

De perfecte badkamer draagt bij aan de balans in je leven. Dat is ons uitgangspunt als we werken aan bad- en doucheoplossingen. Zoals je weet hangt daarbij veel af van details. Die maken vaak het verschil. Daarom overleggen we veel met de mensen die onze baden en douches gebruiken en installeren. Waar kunnen we net wat meer comfort bieden, het schoonmaken net wat gemakkelijker maken. Het antwoord is vaak een kleine verbetering, die voor jou een groot verschil maakt. Zo tillen we samen de badkamerbeleving steeds een stapje hoger.

Sealskin douches

Elk mens is anders en ieder doucht op de eigen manier. Logisch dat Sealskin zoveel verschillende doucheoplossingen heeft ontwikkeld. Inloopdouches, douches met profielen, douches zonder profielen en profielarme douches. Helder glas, mat glas of glas met een print. Standaard of maatwerk. Je Bad&Body-dealer laat je met plezier de verschillende mogelijkheden zien. En de rijkdom aan details, die zorgen voor maximaal comfort. Maximaal schoonmaakgemak. Optimale waterafdichting en snelle, probleemloze installatie. Voor alle douches geldt vijf jaar volledige garantie en 10 jaar kwaliteitsgarantie!

Maatwerk mogelijk

Soms is maatwerk noodzakelijk of gewenst. Ook dan biedt Sealskin de oplossing. Of je de hoogte of de breedte wilt aanpassen, of er een schuinte nodig is of een uitsparing, Sealskin maakt het samen met de Bad&Body-dealer. Hij weet er alles van.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer

Sealskin douchevloeren

De ene douchevloer is de andere niet. De ene is opbouw, de andere loopt gelijk met de tegels, in een kleur naar keuze. Er zijn er met douchegoot en met klassieke sifon. Het assortiment van Sealskin bevat voor elke wens verschillende keuzemogelijkheden. En bij elk ontwerp is de lat hoog gelegd. Zo zijn al onze fraaie vlakke douchevloeren en -bakken gemakkelijk waterdicht te installeren.

Modellen

Sealskin levert douchebakken in verschillende vormen en maten. Inbouw en opbouw douchebakken. De standaard afmetingen zijn 80x80, 90x90, 100x100 en 120x90 cm.

Douchegoten

Het geeft een mooi ruimtelijk effect om de tegelvloer van de badkamer door te laten lopen in het douchegedeelte. Dan is de Elegance douchegoot de finishing touch. De Elegance douchegoot is verkrijgbaar in de maten 65 cm, 75 cm en 85 cm, gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en voorzien van een fraai rooster van roestvrij staal.

Sealskin baden

Hoe heerlijk kan het zijn. Een lang moment voor jezelf. Dampend water, misschien iets te lezen. Of juist alleen de stilte. Heerlijk. Voor die en veel andere momenten heeft Sealskin het juiste bad. Vrijstaand of tegen de wand. Een- of tweepersoons. Rechthoekig, compact, hoek, ovaal, zeshoekig… Al onze baden zijn gemaakt van een hoge kwaliteit sanitair acryl, versterkt met glasvezel. Daardoor zijn ze mooi, sterk en eenvoudig als nieuw te houden. Op alle ligbaden geven we 10 jaar garantie.