Qisani | Een merk van Dekker

Kwaliteit en duurzaamheid

Dekker levert perfect afgewerkte Qisani maatwerkwastafels van diverse materialen zoals composietsteen, keramiek, TopCore® en FENIX NTM®. Uniek is de productie van wastafels naar eigen ontwerp en design. Deze wastafels zijn stuk voor stuk uitstekend te combineren met Qisani-badkamermeubelen, of vrij op te hangen aan de wand.

Bij Dekker staat kwaliteit altijd op de eerste plek als het gaat om maatwerk maar ook bij kranen en andere badkameraccessoires. Met Qisani richt je jouw badkamer helemaal naar jouw smaak in.

Eigentijdse werk- en productiemethoden

Dekker is een familiebedrijf en sinds 1930 gevestigd in Zevenhuizen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa.

Trendsetter

Dekker heeft niet alleen een compleet assortiment maar is als marktleider ook trendsetter. Ze signaleert de ontwikkelingen in de branche om vervolgens producten en kleuren te ontwikkelen die niet alleen up-to-date en onderscheidend zijn, maar ook zijn afgestemd op de markt en de huidige trends.

 

Qisani is verkrijgbaar bij alle Bad&Body dealers.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer