HSK

Duitse kwaliteit

HSK produceert douchecabines en douchewanden in hun eigen fabriek in Duitsland. Alle producten kenmerken zich door de uitstekende Duitse kwaliteit. HSK heeft doucheoplossingen voor iedere badkamer. Alle producten zijn ontworpen op basis van de laatste designtrends en de nieuwste technologieën. Laat je inspireren door de complete collectie van douchecabines, douchewanden en andere douche-oplossingen van HSK bij uw Bad&Body dealer.

HSK maakt douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden aan jouw badkamer. Zo zijn alle douchewanden verkrijgbaar in standaardmaten, maar HSK levert ook maatwerk. Alles is mogelijk! Zelfs een inloopdouche in een kleine badkamer of een douchecabine onder een schuin dak behoort tot de mogelijkheden.

is verkrijgbaar bij alle Bad&Body dealers.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer

HSK douche makkelijk schoon te maken!

Om uw glazen HSK douche helder te houden, is reiniging belangrijk. Dankzij details als glasvlakke scharnieren en gladde profielen ondersteunt HSK u hier al bij, doordat u na het douchen het water gemakkelijker met een wisser kunt wegvegen. Daarnaast biedt HSK nog twee extra “easy to clean”-opties:

Edelglas

Een speciaal op glazen douchewanden afgestemde coating die het aanhechten van zeep, vuil en kalk sterk reduceert.

TwinSeal

Een nieuwe, dubbele glasbehandeling dat het glas van uw douchewand beschermd tegen kalk en vuil. Hierdoor zorgt u voor een heldere en transparante douche én is het reinigen van de douchecabine na elke douchebeurt niet meer noodzakelijk.

Zo blijft uw HSK douche langer mooi!