Geberit

Innovatieve oplossingen

De Geberit badkamer is een badkamer waar je elke dag, op elk moment, voor elk ritueel aangenaam kunt verblijven. De vele verschillende badkamerseries hebben allemaal een eigen karakter, keuzemogelijkheden en opvallende details. Hierdoor kan je een uiterst persoonlijke badkamer samenstellen. Wat alle series gemeen hebben, en wat al bijna 150 jaar hoog in het vaandel staat bij het Zwitserse bedrijf, is de zeer hoge kwaliteit, waarbij design en functionaliteit elkaar versterken. Iedereen heeft in de badkamer zo zijn eigen wensen en behoeften. De vele aantrekkelijke functies van de badkamerproducten zorgen voor tijdloos design, optimaal gebruiksgemak, extra ruimte, ultiem comfort, praktisch schoonmaakgemak en maximale toegankelijkheid.

Design

Vroeger was een badkamer puur functioneel. Tegenwoordig willen we dat deze ook mooi en sfeervol is. Het Geberit design kenmerkt zich door een eenvoudige en tijdloze esthetiek. Iedereen die op zoek is naar moderne elegantie en een breed scala aan kleuren en materialen kan zijn hart ophalen. Elke serie heeft bovendien een eigen karakter en stijl. Bij Geberit gaat design hand in hand met functionaliteit. Je gebruikt je badkamer tenslotte elke dag.

Gebruiksgemak

De badkamerseries van Geberit maken je badkamerbezoek prettiger. Intuïtieve, gebruiksvriendelijke producten en oplossingen voor degenen die van een gemakkelijk leven houden. Producten waar een uitgebreide handleiding voor nodig is of waarvan de ingewikkelde technologie vaak faalt en onderhoud vereist, veroorzaken ergernis, frustratie, stress en kosten onnodig tijd en geld. Daarom ontwikkelt Geberit oplossingen die eenvoudig te bedienen, betrouwbaar en onderhoudsarm zijn.

Geberit is verkrijgbaar bij alle Bad&Body dealers.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer

Meer ruimte

Hou je van een strakke, ruimtelijk ogende badkamer? Kies dan voor een badkamer waar elementen innovatief in de muur weggewerkt zijn. Hierdoor is de aanblik ruimtelijker. Of kies voor een wastafelmeubel, waar de opbergruimte in de lades en kasten gemaximaliseerd is, dankzij smallere ladegeleiders, een ruimtebesparende wastafelafvoer en een diepe schuiflade.

Comfort

We genieten steeds meer van comfort in de badkamer. Wie op zoek is naar extra frisheid, welzijn en lichaamsverzorging kiest voor bijvoorbeeld een douchewc. De Geberit AquaClean douchewc biedt dé ultieme lichaamsverzorging door reiniging van het onderlichaam met een warme, zachte waterstraal. Hierdoor ben je niet alleen echt schoon, je voelt je ook fris. Ben je op zoek naar een toiletruimte zonder vieze luchtjes, kies dan voor de Geberit DuoFresh geurzuivering.

Schoonmaakgemak

Comfort van je badkamer zit ‘m natuurlijk ook in het schoonmaakgemak. Het schoonmaken van je badkamer is niet voor iedereen een klusje waarnaar uitgekeken wordt. Geberit weet dit en ontwerpt haar badkamerproducten zo, dat deze vuilvrij blijven en makkelijk schoon te maken zijn. Het keramiek is bijvoorbeeld standaard (of optioneel) voorzien van het unieke KeraTect® glazuur. Aanhechting van kalk en ophoping van vuil worden hiermee voorkomen en schrobben en schuren is niet nodig. Ook de Rimfree® wc’s zonder spoelrand zijn een goed voorbeeld van hygiëne en onderhoudsgemak.