Axor

Oog voor detail, kwaliteit en perfectie

AXOR ontwikkelt producten voor badkamer en keuken met een eigen concept en de beste technieken en materialen. De kranen, douches en accessoires van AXOR worden doorontwikkeld tot er niets meer toegevoegd of weggelaten kan worden. Elk product kent zijn eigen verhaal, functie en prachtige details. Daarbij zijn de meeste producten in tien verschillende kleuren beschikbaar en geldt voor de producten 5 jaar garantie.

De producten van Axor zijn verkrijgbaar bij uw Bad&Body dealer.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer

Design

Elke productlijn werd en wordt ontworpen in samenwerking met vooraanstaande architecten en designers. In het imposante rijtje van AXOR design partners vind je namen als Patricia Uquiola, Philippe Starck, Jean-Marie Massaud, Front en Nendo. Zo ontstaat een brede verscheidenheid aan productlijnen. Waar de ene strak en kubistisch is, staan in de andere organische vormen centraal. Eén ding hebben ze gemeen: oog voor detail, kwaliteit en perfectie.

Personalisatie tot in perfectie

Perfectie betekent ook producten leveren die perfect bij jou passen. Daarom zijn de meeste artikelen in verschillende schitterende PVD-finishes leverbaar. Van Polished Black Chrome tot Brushed Gold Optic: AXOR levert jouw favoriete designkranen en - douches ook in jouw favoriete metaalkleur. Bovendien kunnen met AXOR Signature producten ook precies op maat worden gemaakt. En met een lijn als AXOR MyEdition kun je niet alleen een kleur, maar ook een afdekplaat kiezen. Personalisatie tot in perfectie.