Gekleurde kranen

&
Gekleurde kranen
voor de prijs van chroom

Een gekleurde kraan kleurt je badkamer. Typisch zo’n detail dat het verschil maakt tussen een gewone en een unieke badkamer. Vind je ook niet? Gun jezelf dat ultieme luxegevoel. Stem je badkamer tot in de details af op jouw persoonlijke smaak. Doe jezelf gekleurde kranen cadeau. Want bij aankoop van een nieuwe badkamer krijg je gekleurde kranen voor de prijs van chroom. Dus nóg meer genieten voor een mooie prijs. Dat is de & van Bad&Body.

Maak direct een afspraak

&
Bekijk onze gerealiseerde badkamers

Bad&Body kan uw droombadkamer volledig op maat samenstellen en installeren. Van tegels, sanitair, kranen, baden en douches. Strak en eenvoudig? Luxe en uitbundig? Licht en romantisch? Met bubbelbad, vloerverwarming en regendouche? Alles kan. Hier vindt u een greep uit de badkamers die onze badkamerspecialisten hebben gerealiseerd.

Bekijk gerealiseerde badkamers

&
Een perfecte installatie

De mooiste badkamers worden perfect geïnstalleerd. Onze vakmensen werken netjes en nauwkeurig. Zo komt jouw droombadkamer nóg meer tot z’n recht. En je hoeft je geen moment zorgen te maken. Jouw badkamer is in goede handen bij onze ervaren installateurs. Dat is pas zorgeloos genieten. Meer weten? Kom langs bij Bad&Body bij jou in de buurt.

Maak direct een afspraak met een specialist