Topmenu

Badkamer Puur

Badkamer Puur

De badkamer is bij uitstek de plek in huis waar geleefd en genoten wordt. Badkamer Puur heeft de robuuste, tijdloze uitstraling die past bij dat idee. Landelijke details en wandtegels met een brocante-look in fraaie kleurschakeringen: Puur geeft u het gevoel van thuiskomen.

Zorgeloos in het gebruik

Deze badkamer is trouwens ook in letterlijke zin robuust: de beton ciré afwerking op de wanden is bijzonder hard en waterdicht. De wastafel heeft een groot formaat bak en het houten meubel bevat twee overbemeten laden met softclosing. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook stevig en lekker zorgeloos in het gebruik.

“Landelijke details, wandtegels met een brocante-look in fraaie kleurschakeringen: Puur geeft u dat gevoel van thuiskomen in uw nieuwe badkamer.“


douchekopLandelijke stijl

Zelfs de douchekop sluit naadloos aan op de landelijke stijl van Puur. Zo’n regendouche is puur genieten. Liever even snel afspoelen? Dan gebruikt u natuurlijk gewoon de handdouche. Dankzij de thermostaatfunctie is hij altijd snel op de gewenste temperatuur. De Bad & Body badkamer voor echte levensgenieters.

 Virtuele tour

Zien hoe de badkamer er echt uit ziet? Doe de virtuele tour en kijk in de badkamer alsof je er zelf in staat! [knop]Virtuele tour[/knop]

Nog niet overtuigd?

Bekijk hieronder een uitgebreid filmpje over deze badkamer:

Samengesteld met producten van:

de badfabriek

Deze Badkamer Puur is verkrijgbaar voor een prijs van € 8.950,-

Exclusief montageZoek een dealer in de buurtVraag ons magazine aan