24-9-2019 17:09

Romantische badkamer

Wilt u uw badkamer voorzien van wat romantiek? Met deze tips van onze badkamerspecialisten creëert u een romantische sfeer in de badkamer!

Wilt u de badkamer voorzien van wat romantiek? Onze badkamerspecialisten hebben speciaal voor de romantische badkamer wat handige tips op een rijtje gezet. In mum van tijd heeft u de badkamer omgetoverd tot een ruimte waar romantische details de boventoon voeren.

1. Romantische badkamer accessoires

Door de juiste accessoires te kiezen wordt de badkamer al snel hét romantische plekje in huis waar u helemaal weg kunt zwijmelen. Zo zijn er een aantal badkameraccessoires die de perfecte match zijn voor een romantische badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een rieten wasmand of opbergmand, spiegels met een sierlijke rand, bloemenprintjes aan de muur en een verse geplukt tuinboeket als finishing touch.

 

2. Gebruik pasteltinten

Pasteltinten geven uw badkamer een zachte, warme en fleurige uitstraling. Combineer pastelkleuren als poederroze, mintgroen en hemelsblauw met een helderwitte basis. De romantiek in de badkamer komt helemaal tot leven en uw romantische badkamer is geboren!

3. (Rosé) gouden details

Gouden elementen in de badkamer zijn de kers op de romantische taart en de perfecte combinatie met pasteltinten. Een goudkleurige kraan, spiegel of douchekop? Goud geeft de romantische badkamer dat chique en stijlvolle vleugje waar u naar op zoek bent.

4. Romantische eyecatcher

Is uw badkamer vrij ruim en heeft u plek voor een losstaand bad? Onze tip: doen! Een vrijstaand bad op pootjes is het ingrediënt voor een romantische badkamer!