5-2-2021 10:28

Badkamer sauna stijl

Een badkamer in sauna stijl zodat u iedere dag kunt genieten en relaxen in uw badkamer? Ontdek hoe u uw badkamer omtovert in sauna stijl!

Badkamer in sauna stijl

Een badkamer in sauna stijl is iets waar veel mensen naar verlangen. Helemaal nu de sauna’s gesloten zijn vanwege het coronavirus. Hierdoor hebben we de behoefte om met een nieuwe blik naar onze badkamer te kijken. Hoe zorg je voor een fijne badkamer waar tijd is om te ontspannen, een moment voor uzelf? Een aantal kenmerkende functionaliteiten die u het ultieme relax-gevoel geven in uw badkamer hebben wij op een rij gezet.

Bubbelbaden badkamer

Baden in luxe is niet zomaar een quote. Bij Bad&Body maken wij dit werkelijkheid met de veelzijdige bubbelbaden voor in uw badkamer. Een whirlpool bubbelbad is er met verschillende functies. Denk aan een ontspannen massage in uw rug, zij en voeten of kies voor een dubbel systeem waarbij de airjets ook in de bodem van het bad zijn verwerkt. Kies voor het ultieme sauna gevoel, voor een diep bad zodat u zich letterlijk kunt onderdompelen in uw wellness bubbelbad. Waar de één geniet van een bubbelbad komt de ander tot rust in een bad zonder bubbels. Vooral een vrijstaand bad draagt bij aan dat ultieme moment van ontspanning.

Stoomcabine voor een relaxmoment

Een veelgebruikte ruimte in de sauna is de stoomcabine. Een waardig sauna-element voor in uw badkamer zijn dan ook de douchecabines met stoomdouche. Heerlijk ontspannen, helemaal na een koude winterdag!

Sunshower voor een zomerse gloed

Hoe fijn is die zomerse teint op uw huid? Kies voor de sunshower in uw badkamer. Helemaal geweldig in combinatie met de infrarood functie. Prachtig weg te werken in de muur of eenvoudig te plaatsen in de hoek van uw doucheruimte.

Badkamer wellness look

Naast functionaliteiten in de badkamer in sauna stijl, zit het ‘m ook in de materiaal en kleurkeuze. Een typische badkamer wellness look ontstaat door veel gebruik te maken van licht hout, wit en natuurlijke materialen zoals steen en graniet of een look-a-like hiervan. Eenvoudig sfeer aanbrengen in uw wellness badkamer? Overweeg dan om houten vloertegels te kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen. En vergeet natuurlijk niet de styling van uw badkamer inclusief een sfeervol lichtplan. Op en top genieten van uw badkamer in sauna stijl.

Meer weten over badkamer sauna stijl?

Wilt u meer weten over een badkamer sauna stijl? Bespreek uw wensen dan met de specialisten van Bad&Body. Maak een afspraak en krijg een indruk van de mogelijkheden voor uw bestaande of nieuwe badkamer en geniet van een de luxe van een spa in uw eigen badkamer.