10-2-2022 15:22

Badkamer in betonlook

Benieuwd of een badkamer in betonlook iets voor u is? Een stoere en robuuste stijl waar u jarenlang plezier van heeft? Maak het zo gewaagd als u zelf wilt. Kies enkel voor betonlook meubelen of betonlook tegels. Of dompel uw complete badkamer onder in de betonlook stijl. Bent u gecharmeerd van een badkamer in betonlook maar bent u er nog niet zeker van? Neem dan de tijd om dit artikel door te nemen. Wij inspireren u graag bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer.

Badkamertegel betonlook

U creëert een verbluffend effect als u uw badkamer betegeld met betonlook badkamertegels. En waar u in eerste instantie misschien denkt aan de koele grijze tint van een betonlook uitstraling, is het goed om te weten dat er ook zachtere zandkleurige tinten zijn om hetzelfde natuurlijke effect na te bootsen. Iets minder koel, wel net zo krachtig.

Mag het een tikkeltje minder? Dan is een betonlook vloer in de badkamer natuurlijk ook een optie. Denk aan sfeervolle wandtegels of een combinatie van tegels met stucwerk en een paar grote vloertegels in betonlook voor een natuurlijke en toch stoere uitstraling in uw badkamer.

Wandpanelen in betonlook

Wilt u liever geen voegen meer in de badkamer en daarom bij voorkeur geen tegels? Dan lijkt stucwerk de aangewezen mogelijkheid. Maar wist u dat er tegenwoordig ook XL tegels zijn om de voegen te beperken? Of misschien nog eenvoudiger, wandpanelen in betonlook. Duurzame wandpanelen die licht van gewicht zijn (dus makkelijk te transporteren en monteren) en erg onderhoudsvriendelijk zijn vanwege de speciale coating.

 

Badkamermeubel

Wilt u de betonlook graag in uw badkamer toepassen maar bijvoorbeeld niet in de tegels terugzien? Dan is het een optie om voor badkamermeubelen te kiezen met een betonlook uitstraling. Denk aan het badkamermeubel zelf maar wist u dat er ook baden verkrijgbaar zijn in een betonlook? Of laat uw bad stucen en kies voor een betonlook afwerking. Het voordeel van deze mogelijkheid is dat als u het over een aantal jaar anders wilt, het veel eenvoudiger is om dit te realiseren. U verft uw bad en badkamermeubel (of laat dit doen) in een nieuwe kleurstelling en uw badkamer heeft een compleet nieuwe look.

Badkamer betonlook met hout accenten

Mag er iets meer spanning qua materialen in de betonlook badkamer? Combineer het dan met hout accenten. Denk bijvoorbeeld aan een houten of houtlook badkamermeubel. Werk met robuuste houten planken waar plek is voor sfeervolle planten en haal daarmee de natuur letterlijk in de badkamer. Of kies voor een sober meubel en plaats hier hout(look) waskommen op. De mix van het stoere beton en de natuurlijk houttinten zorgt voor een spannende badkamer waar iets gebeurt.

Badkamer betonlook met zwarte accenten

Het liefst wilt u het strak en wellicht met een industriële touch. Dan is de badkamer in betonlook met zwarte accenten de juiste keuze voor u. Denk aan een inloopdouche met zwart staal en glas. Grijze betonlook tegels en een strak zwart badkamermeubel. En natuurlijk niet te vergeten, de zwarte kranen en benodigde accessoires. Vooral de staal accenten geven die industriële uitstraling aan dit soort badkamers.

Meer weten over een badkamer in betonlook?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Graag inspireren we u hier met prachtige voorbeelden. Kijk snel op onze Pinterestpagina voor inspirerende Bad&Body badkamers en maak een moodboard van elementen die u aanspreken, een ideale voorbereiding voor een bezoek aan één van de Bad&Body dealers bij u in de buurt. Wij denken graag mee hoe wij uw prachtige badkamer kunnen ontwerpen en realiseren. Ontdek het zelf en kom langs.