24-9-2019 17:09

5x Natuurlijke badkamers

Door het gebruik van natuurlijke materialen en aarde kleuren wordt de badkamer dé plek om helemaal zen te worden. Laat je inspireren door onze vijf favoriete natuurlijke badkamers!

1. Groen moet je doen!

Een natuurlijke uitstraling kan op diverse manieren gecreëerd worden in de badkamer. Gebruik van de natuurlijke kleur groen is één van deze manieren. Groen is een veelzijdige kleur en wordt steeds vaker gebruikt in het interieur. De ruimte krijgt door het gebruik van groen een frisse aanblik. Tevens zorgt groen voor een rustgevende sfeer en geeft het uw badkamer een unieke twist. Laat de kleur terugkomen op (één van de) badkamermuren of ga op zoek naar groene badkameraccessoires.

 

2. Back to earth

Naast het gebruik van natuurlijk groen, zijn aardetinten een uitstekende manier om de badkamer die natuurlijke vibe te geven. Denk hierbij aan bruin -en grijstinten, maar ook kleurstellingen met oranje, bordeaux rood en okergeel. Maar denk eraan: maak het niet te bont en houd het natuurlijk!

3. Houd van hout!

Want hout geeft de badkamer die natuurlijke look waar u naar op zoek bent. Hout kan op verschillende wijzen geïntegreerd worden in de badkamer. Ga voor een subtiele houtlook met een eikenhouten badmeubel en houten schappen of kies voor een robuuste houten badkamerkast. Wilt u het helemaal over een andere boeg gooien in uw badkamer? Kies dan voor een houten badkamerwand. Is deze natuurlijke badkamer met houten badkamerwand en houten Blend badmeubel van Primabad geen plaatje?

4. Echte natuur in de natuurlijke badkamer

Een natuurlijke badkamer is niet compleet zonder échte natuur. Plaats daarom hier en daar wat planten in de badkamer. Yes, dat hoort u goed, planten in de badkamer. Er zijn aardig wat planten die dol zijn op de vochtige omgeving in de badkamer. Dit natuurlijk groen in de badkamer zorgt naast een gezellige sfeer voor een frisse uitstraling én wat extra zuurstof: dé ingrediënten voor een natuurlijke badkamer!

5. En dan nu: het echte werk

Dit doet u in een badkamer midden in de natuur, volledig afgezonderd van de buitenwereld. Bijvoorbeeld in een boomhut midden in het Lion Sands wildreservaat. Hier heeft u een fantastisch vrij uitzicht over de natuur. Wie weet staat u tijdens het douchen oog in oog met een giraf. Wauw!