11-12-2019 15:13

3 Gouden Gouden Badkamer Tips

Met een gouden badkamer geeft u extra glans aan uw klassieke, luxe of moderne badkamer. Laat u inspireren door onze gouden gouden badkamer tips.

Loop een willekeurige interieurwinkel in en de metallic woonaccessoires stralen u tegemoet. Metallic kleuren als brons, zilver en goud zijn al een aantal jaren een interieurtrend die de keuken, woonkamer of slaapkamer omtovert tot een ware eyecatcher. Ook in de badkamer zorgen deze tinten voor vleugje exclusiviteit en elegantie. Met een gouden badkamer geeft u extra glans aan uw klassieke, luxe of moderne badkamer. Laat u inspireren door onze gouden gouden badkamer tips en favoriete gouden badkamers.

3 gouden gouden badkamer tips!

Voordat we u betoveren met de mooiste gouden badkamers, hebben we enkele gouden tips voor uw gouden badkamer.

1. Combineer goud met een opvallende accentkleur. Kleuren die goed matchen met goud zijn pasteltinten en warme kleuren zoals donkerrood, donkergroen en grijstinten.
2. Begin klein met goudlook accessoires. Bevalt de metallic uitstraling van de badkamer? Werk de gouden uitstraling dan verder uit door te kiezen voor een gouden wastafel, douche of muurtegels.
3. Overdrijf niet. Gouden accessoires zijn een mooie toevoeging in de badkamer, maar zorg dat de ruimte niet de sfeer van een museum krijgt.

Onze gouden badkamer pareltjes

Onze badkamerspecialisten hebben de mooiste badkamers, badkamermeubels en accessoires met goudlook voor u uitgekozen. Welke is uw favoriet?