22-11-2019 15:14

10x kleurrijke badkamers

Van oudsher is de badkamer vaak in het wit gehuld. Tegenwoordig wordt een witte badkamer regelmatig voorzien van een vleugje kleur. En dat snappen we goed, want zeg nu zelf: een witte badkamer is wel een klein beetje saai, nietwaar?

Badkamer met donkere kleuren

De badkamer voorzien van donkere kleuren kan spannend zijn en niet altijd het gewenste effect teweeg brengen. Zorg daarom voor voldoende lichtinval zodat de sfeer behouden blijft in de badkamer. Meer sfeer tips voor een donkere badkamer vindt u hier. Donkergrijs, donkerblauw en zelfs zwart kan de badkamer echter juist veel sfeer geven. We hebben enkele badkamers met donkere kleuren voor u geselecteerd ter inspiratie.


Badkamer met pastel kleuren

Pastel geeft de badkamer een verrassende uitstraling en kan gebruikt worden voor het creëren van diverse badkamerstijlen. Zo zijn roze en oranje pasteltinten perfect voor een zachte en romantische look in de badkamer. Gebruik heldergroene pastelkleur in combinatie aardetinten en natuurlijke materialen voor een buitengevoel in de badkamer of een combinatie met donkere kleuren voor een stoere look. En wat dacht u van het toevoegen van poederkleuren aan een badkamer met marmeren meubels en gouden accenten? Uw glamorous badkamer is geboren!

Badkamer met felle kleuren

Wanneer u denkt aan de badkamer en felle kleuren lijkt dit in eerste instantie misschien geen match. Echter kunnen felle kleuren de badkamer een frisse en fleurige uitstraling geven. Met een gele, groene of blauwe badkamermuur blaast u de badkamer nieuw leven in en geeft u de badkamer een persoonlijke touch. Ook met een kleinere toevoeging van felle kleuren kunt u al een vernieuwde uitstraling creëren. Denk hierbij aan badkameraccessoires, het badkamermeubel, de waskom of de (design)radiator in een felle kleur.