28-5-2019 13:03

10x mooie badkamers in 10 badkamerstijlen

Een mooie badkamer is voor iedereen anders, daarom hebben onze badkamerspecialisten 10 mooie badkamers in 10 badkamerstijlen geselecteerd.

10 mooie badkamers op een rij

Een mooie badkamer is voor iedereen anders; de een houdt van modern en strak terwijl de ander de badkamer het liefst zo knus en romantisch mogelijk inricht. Omdat badkamersmaken verschillen hebben onze badkamerspecialisten 10 mooie badkamers in 10 badkamerstijlen op een rijtje gezet. Welke is uw favoriet? 

1. Design badkamer

Met één design element in de badkamer creëert u eenvoudig een design uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van De Blade designradiator van Instamat? De unieke vorm en uitstraling geven uw badkamer een bijzondere en mooie design look.

2. Strakke badkamer

Geen poespas en overbodige accessoires, maar minimalistisch en to the point. De strakke badkamer van Bad&Body is hier een goed voorbeeld van.

3. Landelijke badkamer

Deze badkamer van Loox laat zien dat een landelijke en moderne badkamer goed samen gaan. De houten elementen en het vrijstaand bad zorgen voor de landelijke uitstraling, terwijl de verlichting en grote badkamer tegels een moderne invloed hebben.

4. Rustgevende badkamer

Gebruik zachte grijze kleurstellingen in de badkamer voor een oase van rust. De grijze 60 x 60 cm vloertegels zorgen voor een warme sfeer en een klassieke uitstraling!

5. Wellness badkamer

Hiervoor hoeft u niet meteen te denken aan een badkamer met sauna, stoombad of bubbelbad. Met natuursteen krijgt de badkamer een heerlijk ontspannend sfeertje dat doet denken aan een spa bezoekje. 

6. Industriële badkamer

Favoriet van velen en daarom zeker niet te missen in het lijstje met mooie badkamers: de industriële badkamer. Deze robuuste badkamer komt helemaal tot zijn recht door gebruik van materialen als beton, hout en metaal.

7. Romantische badkamer

Wegdromen in de badkamer na een lange werkdag? Dit kan het beste in een romantische badkamer. Gebruik hiervoor lichte, warme kleuren, ronde vormen en sfeervolle accessoires. Dé eyecatcher van een romantische badkamer? Een klassiek ligbad op pootjes.

8. Scandinavische badkamer

De Scandinavische badkamer is te herkennen aan de lichte, warme kleuren, gebruik van natuurlijke materialen en minimalistische inrichting.

9. Botanische badkamer

Ook in de botanische badkamer is het gebruik van natuurlijke materialen een must. Fleur de badkamer op met een vrolijke accentkleur en tropische badkamerplanten en uw eigen botanic garden is geboren! Lees hier welke planten geschikt zijn voor de badkamer.

10. Luxe badkamer

Tot slot de luxe badkamer. Nagenoeg elke andere badkamerstijl is te combineren met de luxe badkamerstijl. De geheime truc is het plaatsen van één luxe element in uw badkamer. Een sunshower, bubbelbad, designradiator, douche-wc of marmeren wastafel, wat heeft uw voorkeur?