Topmenu

Wellness badkamer

Waarom een uitstapje naar een wellness maken als u ook prima in de eigen badkamer een wellness feeling kunt creëren? Kom tot rust in uw eigen wellness badkamer na een lange dag of neem een day off om heerlijk te relaxen aan huis. Ook onze badkamerspecialisten zijn gegrepen door de wellness badkamer trend en hebben wat tips op een rijtje gezet. In mum van tijd is uw badkamer een wellness paradijs!

Tip 1: focus op me time

Het idee van een wellness of spa is om even helemaal tot uzelf te komen: afzonderen van de buitenwereld en alles om u heen vergeten. Dit kan ook heel goed in uw eigen badkamer door zo min mogelijk afleiding in het interieur te plaatsen. Houd de badkamer sereen, gebruik geen felle kleuren en plaats badkameraccessoires met eenzelfde stijl. Ook een dichte douche of een ligbad achter een muurtje kan hieraan bijdragen. Verder kan felle verlichting afbreuk doen aan een ontspannen me time moment en zal het focussen op uzelf stukken makkelijker gaan zonder een telefoon in de buurt.

 

infrarood sunshower bad & body

vloerverwarming magnum

Tip 2: wellness = natuurlijk

Door de badkamer te voorzien van hout creëert u de natuurlijke uitstraling van uw favoriete wellness of spa. Dit kan door het plaatsen van een houten wastafel, het bekleden van één van de badkamermuren met houtstrips of simpelweg het plaatsen van wandplanken. Of wat dacht u van een spiegel met houten rand, houten krukje of handige badplank voor uw favoriete boek?

strakke badkamer ipad houder

Tip 3: luxe verzorgingsproducten

Een wellness zonder luxe verzorgingsproducten is als een keuken zonder fornuis: niet compleet. Verwen uzelf daarom met een milde bodylotion, verzorgende scrub en heerlijk geurende badolie. Onze persoonlijke favoriet zijn de verzorgingsproducten van het merk JANZEN. Maak de wellness ervaring compleet met geurstokjes, geurkaarsen en composieten wastafelaccessoires.

Meer inspiratie voor een wellness badkamer?

Vraag gratis ons badkamer inspiratie magazine aan en laat u inspireren door onze badkamers en nieuwste trends.

Ja, ik wil een inspiratie magazine aanvragen!