Topmenu

Grijze badkamer ideeën en inspiratie

Donkergrijs, lichtgrijs of een gemêleerde grijze tint is een neutrale basis voor de badkamer. Veel voorkomende materialen in een grijze badkamer zijn keramiek, beton en natuursteen. Een grijze badkamer is ideaal voor het creëren van diverse interieurstijlen door de vele combinatiemogelijkheden. Met een grijze badkamer kunt u alle kanten op. Laat u inspireren door de grijze badkamers van onze badkamerspecialisten.

Ideaal om te combineren

Een grijze badkamer saai? Helemaal niet! Het is juist een goede basis voor veel typen badkamers. Of u nu liefhebber bent van een strak en modern interieur of warm wordt van een landelijke look in de badkamer. Een grijze basis in de badkamer is perfect om te combineren met andere kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor diverse grijstinten en strakke badkamermeubels voor een moderne look:

complete badkamer robuust

grijze badkamer

Of combineer grote donkergrijze badkamertegels met lichte wandtegels, een robuuste badkamerkast en een houten wastafel zoals onze badkamer Puur:

Bent u weg van een minimalistische uitstraling? Combineer een grijze badkamer dan met zwart en wit, dichte badkamermeubels en alleen de hoognodige accessoires:

Voorbeelden van een grijze badkamer

We inspireren u graag met onze prachtige grijze badkamers met diverse badkamerstijlen:

design badkamer bad&body glazen douche badkamer heerlijk

Nog meer grijze badkamer inspiratie?

Kunt u geen genoeg krijgen van de grijze badkamer? Vraag dan ons gratis badkamer magazine aan boordevol (grijze) badkamer ideeën, inspiratie en badkamertips!

Ja, ik wil een gratis inspiratie magazine aanvragen!