Topmenu

De design badkamerkraan

Een kraan in de badkamer is onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan de wastafelkraan, douchekraan en badkraan. Ook komt in de badkamer regelmatig een fonteinkraan, watervalkraan of bidetkraan voor. Deze badkamerkranen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Hoewel de kraan in de badkamer enkele jaren terug nog een simpel onderdeel van de badkamer was, mag de badkamerkraan tegenwoordig opvallen! Hiermee is een nieuwe badkamertrend geboren: de design badkamerkraan.

Soorten design kranen in de badkamer

Design is over het algemeen een breed begrip. Wat is een design badkamerkraan in de ogen van een badkamerspecialist? Wij denken bij een design kraan aan een kraan met een vernieuwend en opvallend ontwerp. Hierbij kunt u denken aan kranen in een ongewone kleur, zoals zwart, rood of metallic. Ook badkamerkranen met een innovatief model vallen in de categorie design kraan, bijvoorbeeld een kubische kraan of kraan met een strakke afwerking. Een opvallende badkamerkraan is een goede toevoeging in de design badkamer of een badkamer met een luxe uitstraling.

Badkamerkraan inspiratie

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk daarom hier prachtige design kranen geplaatst door de specialisten van Bad&Body. Welke spreekt u het meest aan?badkamer robuust

zwarte kraan bad & body

Meer weten over onze design kranen?

Wilt u meer weten over één van de bovenstaande design kranen voor in de badkamer? Of bent u opzoek naar advies voor het plaatsen van een kraan in de badkamer? Vraag ons gratis inspiratie magazine aan of neem contact op met onze badkamerspecialisten.

Ja, ik wil een inspiratie magazine aanvragen!