Topmenu

De stoere badkamer: informatie, inspiratie en tips

“We zoeken een stoere badkamer, kunt u ons verder helpen?”. Een vraag die onze badkamerspecialisten steeds vaker te horen krijgen. De stoere badkamer wint aan populariteit en kunt u creëren door diverse badkamertrends te combineren. Laat u meenemen door Bad&Body in de wereld van de stoere badkamer en lees meer over de diverse stoere badkamerstijlen.

Stoere badkamer 1: paint it black!

Het gros van de badkamers heeft een witte look. Niet gek ook, want wit wordt geassocieerd met reinheid en rust. Echter, kan een witte badkamer niet echt bestempeld worden als stoer. Geef daarom de badkamer een donker of zwart likje verf. Lijkt een zwarte badkamermuur u net iets too much? Kies dan voor een zwart badkamermeubel, stijlvolle zwarte tegels of een zwarte douchekop. Ook met zwarte handdoeken of badkameraccessoires geeft u de badkamer een stoere look.

Stoere badkamer 2: industrial style

De vraag naar een stoere badkamer is nauw verwant aan de vraag naar een badkamer in industriële stijl. Een industriële badkamer is een uitstekende stijl voor het creëren van een stoere badkamer. Kenmerken van een badkamer in industrial style zijn de combinatie van moderne vormen met ruwe materialen zoals beton en hout, gebruik van grijstinten en fabriekselementen. Bij dit laatste kunt u denken aan fabriekslampen, een schuifdeur, bakstenen muur en stalen badkamermeubels.

Keramiek badkamer Michel Oprey & Beisterveld

industriële badkamer

Stoere badkamer 3: beton look

Een badkamer met beton look is stoer en ruw. Een manier om de badkamer deze look aan te meten is met Beton Ciré. Deze cementgebonden stucsoort kunt u toepassen op de muren en de vloer van de badkamer. Een andere optie voor het verkrijgen van een betonlook is een gietvloer. Of wat dacht u van wastafel met betonnen wastafelblad? Combineer het betonnen wastafelblad met een ruw afgewerkt houten badkamermeubel en uw stoere badkamer is geboren!

Meer stoere badkamer inspiratie?

Voor meer stoere badkamer informatie verwijzen we graag naar onze artikelen over de zwarte badkamer, industriële badkamer en donkere badkamer. Wilt u nóg meer stoere badkamer inspiratie? Vraag dan ons gratis inspiratie magazine aan en kom meer te weten over de laatste badkamertrends en badkamers van Bad&Body.

Ja, ik wil een inspiratie magazine aanvragen!