Topmenu

Complete badkamer kopen?

Terwijl de buurvrouw zich uren kan vermaken met het doorspitten van badkamer magazines op zoek naar de perfecte douchegoot of badkamer tegel, wordt u al kriebelig bij het idee. Voor u liever geen uitjes naar badkamer showrooms of het oneindig afwegen van de voordelen -en nadelen van een dubbele wastafel. U wilt geen gedoe, keuzestress of badkamer zorgen. Ofwel: u bent op zoek naar een complete badkamer met zorgeloze installatie.

Wanneer moet ik kiezen voor een complete badkamer?

Ervaart u vaak meer stress naarmate de keuzes toenemen? Wilt u vaart zetten achter de realisatie van de badkamer? Of wilt u de woning verkoopklaar maken door het laten plaatsen van een nieuwe badkamer? Bad&Body heeft diverse totaalconcepten voor de badkamer, ook voor uw woning!

De complete badkamers van Bad&Body:

Badkamer Strak

Op zoek naar een moderne badkamer die aansluit bij de eigentijdse uitstraling van uw woning? Dan zit u met de strakke complete badkamer helemaal gebakken. Badkamer Strak van Bad&Body is extra ruimtelijk door een goed uitgekiend ontwerp en is hierdoor erg praktisch.

badkamer strak

Badkamer Heerlijk

Badkamer Heerlijk van Bad&Body heeft een ingetogen design en hierdoor een prachtige luxueuze uitstraling. De complete badkamer bevat een ruime douche, bad met whirlpoolsysteem en een dubbele wastafel.

badkamer heerlijk

Badkamer Puur

Onze pure badkamer heeft een robuuste en tijdloze uitstraling. Badkamer Puur is een uitstekende keuze voor liefhebbers van de landelijke woonstijl. Deze landelijke details komen terug in de wandtegels, de wastafel en de afwerking van de muren.

badkamer puur

Badkamer Robuust

Badkamer Robuust van Bad&Body is een aaneenschakeling van gebruiksvriendelijke badkamer oplossingen. Denk hierbij aan een ruime opberglade onder de wastafel met een slimme verdeling, een zitje in de douche en een speciale coating op de douchewand tegen kalk en vuil.

Badkamer Vitaal

Staat comfort hoog op het verlanglijstje voor de badkamer? De Badkamer Vitaal is geheel ontworpen en ingericht op comfort en toegankelijkheid. We geven u zo de ruimte om helemaal tot rust te komen in de badkamer.

badkamer vitaal

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de complete badkamers? Of bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden van een badkamer installatie? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met één van onze dealers. We geven u met alle liefde de juiste informatie en goed advies over de aanschaf van een nieuwe badkamer.

Lees meer Neem contact op