Topmenu

Betonnen wastafel in de badkamer: stoer en stijlvol!

Bezoek een willekeurige badkamer showroom en u komt ongetwijfeld de stoere, industriële badkamer tegen. Zoals onze badkamerspecialisten eerder al opmerkten is deze badkamer met fabrieksuitstraling dé trend van dit moment. Een uitstekende manier om deze uitstraling te creëren in de badkamer is met beton of materialen met een betonlook. Zo kunt u de badkamerwanden of -vloer voorzien van betonstuc of een badkamermeubel met beton(look) plaatsen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere betonnen wastafel in de badkamer?

Betonnen wastafel van Primabad

Bad&Body is leverancier van het sanitairmerk Primabad. Primabad is een exclusief Nederlands merk met een uitgebreide collectie badkamermeubelen. De betonnen wastafel is onderdeel van deze collectie. De stoere wastafelbladen van beton worden gekenmerkt door een strak en helder lijnenspel en zijn perfect voor in de moderne -en industriële badkamer. De betonnen wastafel is goed te combineren met industriële elementen en mooie actuele hout decoren.

Soorten betonnen wastafelbladen

De betonnen wastafelbladen van Primabad zijn leverbaar in acht breedtematen (60-70-80-90-100-105-120 en 140 cm) en drie kleuren (beton, muisgrijs en zwart). Zo kunt u de wastafel afstemmen op de mogelijkheden in uw badkamer en uw wensen. Ook is het wastafelblad toe te passen op verschillende meubellijnen. Kies voor de stoere en robuuste Coast, de eigentijdse Exclusive XL lijn of de strakke look van de Rise wastafel.

Coast badkamermeubel

Exclusive XL badkamermeubel

Rise badkamermeubel

Klaar voor de betonlook?

Bent u enthousiast geworden over een betonlook in de badkamer? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van Beton Ciré of een betonnen wastafel van Primabad contact op met een dealer bij u in de buurt. Voor meer inspiratie kunt u altijd ons gratis badkamermagazine aanvragen.

Ik wil een inspiratie magazine aanvragen!