Topmenu

Badkamertegels. Alles wat u moet weten

Wat is voor u persoonlijk de perfecte badkamertegel? Romantisch, robuust, tijdloos of opvallend? De uitstraling van een badkamer is voor een groot deel afhankelijk van de tegelkeuze. Badkamertegels zijn voortdurend in ontwikkeling; in vormgeving, maat, kleur en patroon. De toepassing van tegels is sfeerbepalend voor de ruimte. Het is dus belangrijk om goed te kijken welke tegel de juiste sfeer voor uw badkamer creëert.
badkamertegels

In de hedendaagse badkamer zien we veel warme bruin- en beigetinten terug, vaak in combinatie met wit sanitair. Maar ook zwarte en grijze tegels zijn nog helemaal actueel. Kies het sanitair in een contrastkleur voor een nog mooier effect!


Vijf elementen

Bij de beleving van een ruimte met tegels spelen vijf elementen een belangrijke rol: oppervlak, kleur, formaat en vorm, patronen en de complete architectuur.

Oppervlak

Fluweelzacht of met reliëf? De uitstraling van het oppervlak geeft de tegel een geheel eigen identiteit. Kijk in de showroom van uw Bad & Body specialist wat u aanspreekt. Elke oppervlaktebewerking heeft zijn eigen charme.

Kleur

Veel gezien zijn de aardetinten. Maar wie van wat meer gewaagde kleuren houdt kan ook alle kanten op. Naast verschillende kleuren is er ook keuze uit een groot assortiment decors. Houtprints zijn bijvoorbeeld leuk voor de originele afwisseling. Parket op de vloer of lambrisering tegen de wand? Geen probleem. En dat alles wél vocht-, vlek-, kras- en chemicaliënbestendig.

Meer weten over badkamertegels?

Bezoek dan één van onze Bad & Body showrooms.