Topmenu

Bezoek onze badkamer showrooms

Wilt u uw badkamer wensen concreet maken en met eigen ogen zien wat de nieuwste badkamertrends zijn? Bezoek dan de badkamer showroom van één van de Bad&Body ondernemers. Onze dealers zijn allemaal zelfstandige ondernemers gekend in hun regio. Bekijk hier welke badkamer showroom te vinden is bij u om de hoek!

Bekijk dichtstbijzijnde badkamer showroom

De badkamer showrooms van Bad&Body

Een nieuwe badkamer uitzoeken betekent de perfecte balans vinden tussen opties, budget en smaak. U wilt goed sanitair: die ene industriële betonnen tegel in dat mooie formaat, een dubbele wastafel en de nieuwste designradiatoren. En een sfeer die gewoon klopt. In de badkamer showrooms van Bad&Body vindt u badkamers van romantisch tot modern, luxe tot klassiek en industrieel tot design. Ons advies is duidelijk en eerlijk; onze zelfstandige ondernemers weten welk sanitair goed is en welke badkamers de beste keuze zijn voor u.

badkamer showroom Bad&Body

Doe inspiratie op in onze showrooms

Het bezoeken van een badkamer showroom van Bad&Body is de ideale combinatie van een inspirerend dagje uit en het concreet maken van uw badkamer wensen. Voor deskundig advies tijdens uw showroom bezoek raden we aan een afspraak in te plannen met één van onze dealers. Zo weet u zeker dat uw badkamerwensen worden vertaald in een geschikte nieuwe badkamer. Zien we u in één van onze showrooms?

Alvast badkamer inspiratie opdoen?

Dat kan! Vraag nu geheel gratis het Bad&Body inspiratie magazine aan!

Ja, ik wil een gratis Bad&Body inspiratie magazine!