Topmenu

Badkamer inspiratie

Bent u van plan om uw badkamer een nieuwe look te laten aanmeten? Wilt u inspiratie opdoen voor het omtoveren van de huidige badkamer tot een exemplaar uit uw dromen? Een eerste stap is het vergaren van informatie en het opdoen van een grote berg badkamer inspiratie. Zo ontdekt u waar u warm van wordt, welke badkamerstijlen uw hart sneller doen kloppen en hoe oude en nieuwe badkamertrends uw droombadkamer kunnen vormen. Laat Bad&Body u inspireren met deze prachtige badkamers.

Badkamer inspiratie #1: eerlijk en robuust

We worden ons steeds bewuster van duurzaamheid. De wegwerpcultuur is op z’n retour. Dit zien we ook terug in de materialen in de badkamer. Eerlijke materialen zoals beton, hout en keramiek zijn in opkomst. Ook materialen met een verleden, zoals gebruikte badkamerdeuren, zien we vaker voorkomen. Hiermee krijgt de badkamer gegarandeerd een stoere, robuuste uitstraling. Hiervoor hoeft het zeker niet nodig te zijn om de hele badkamer te laten verbouwen. Denk ook eens aan het laten stucen van de muur tot een ‘oude, vervallen muur’ of het plaatsen van duurzame badkamer accessoires op de wastafel.

badkamerinspiratie eerlijk en robuustbadkamer inspiratie eerlijk en robuustbadkamer inspiratie eerlijk robuust spiegel

Badkamer inspiratie #2: zwart en wit

Van oudsher is wit dé kleur die terugkomt in de badkamer. De serene kleur zorgt dat de badkamer als rustige en reine omgeving wordt ervaren. Tegenwoordig wordt de combinatie van wit met zwart steeds populairder. Daarnaast zien we zwart op zwart en wit op wit ook meer in de badkamer verschijnen. De uitvoering van deze kleurencombinaties is vaak mat, waar voorheen hoogglans populair was. Meestal gaat dit hand in hand met materialen in metallic- of aluminiumkleur en beton. Dat levert een echte design uitstraling op: chic maar op een stoere manier.

zwarte kraan bad & bodybad&body zwart wit

Badkamer inspiratie #3: huiselijk en warm

Vroeger moest een badkamer vooral functioneel zijn. Nu beseffen mensen steeds meer hoe belangrijk die ruimte is in hun dagelijkse routine. Het comfort van de badkamer kan zorgen voor een goede start van de dag en een relaxte afsluiting ervan. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat de huiselijke badkamer in opkomst is. Zo wordt de badkamer steeds vaker bij de slaapkamer betrokken om er een woonvertrek van te maken.

badkamer inspiratie huiselijkbadkamer inspiratie wonen

Nóg meer badkamer inspiratie voor uw droombadkamer?

Vraag dan nu het gratis badkamer inspiratie magazine van Bad&Body aan en geniet van onze prachtige badkamers, de nieuwste badkamertrends en maak kennis met onze werkwijze, partners en aangesloten dealers.

Ja, ik wil meer badkamer inspiratie!