Topmenu

Grijs-witte badkamer: tijdloos & stijlvol

Bent u op zoek naar een nieuwe look in de badkamer met een tijdloos karakter? Een badkamer gehuld in grijs en wit is dan een geschikte keuze. De laatste jaren zijn badkamers met grijstinten sterk in opkomst. Door grijstinten te combineren met wit creëert u een luxe en frisse sfeer in de badkamer. Ter inspiratie hebben onze badkamerspecialisten favoriete grijs-witte badkamers geselecteerd.

Grijs-witte badkamer inspiratie

Door voldoende badkamers met grijs-witte badkamermeubels, tegels en sanitair te bekijken, krijgt u een goed idee van uw eigen badkamer wensen.

Welke badkamer spreekt u het meeste aan?

badkamer grijs wit badkamer grijs wit badkamer grijs wit

Van industrieël tot welness met grijs en wit

Een grijs-witte badkamer komen we tegen in badkamers met diverse interieurstijlen. Zo zijn grijstinten de basis voor de industriële badkamer. Combineer donkere grijstinten met wit om de stoere en robuuste industriële uitstraling een vleugje frisheid mee te geven. Ook voor een luxe welness badkamer zijn grijs en wit veel gebruikte kleuren. Zo zorgt grijs voor een warme uitstraling in de badkamer en geeft wit de ruimte een puur en rein karakter. Plaats bijvoorbeeld gemêleerde tegels in de welness badkamer of verf de badkamermuur in een donkere mat grijze kleur. In een landelijke badkamer combineert u grijs en wit met licht gekleurd hout en in een klassieke badkamer kan het grijs en wit met elegante badkamermeubels een echte eyecatcher zijn.

badkamer grijs wit

Met een Lanesto badkamermeubel van Dekker Zevenhuizen creëert u een industriële badkamerstijl met grijs en wit. 

badkamer grijs wit

Een combinatie van grijs, wit en eikenhout geeft de badkamer een welness uitstraling.

Grijs-witte Bad&Body badkamers

Onze badkamerspecialisten zijn gespecialiseerd in het ontwerpen én volledig installeren van badkamers. Enkele badkamers in het grijs en wit zijn onze Badkamer Robuust, Badkamer Heerlijk en Badkamer Puur.

design badkamer bad&body

Badkamer Robuust van Bad&Body

Meer inspiratie voor uw badkamer?

Wilt u meer advies over de combinatie van wit en grijs in uw badkamer? Bent u opzoek naar nieuwe badkamermeubels voor uw grijs-witte badkamer? Óf bent u nog aan het oriënteren welke badkamerstijl u het meeste aanspreekt? Neem contact op met een dealer in de buurt voor meer informatie en advies of vraag gratis ons badkamer inspiratie magazine aan!

Ja, ik wil een gratis magazine aanvragen!