Topmenu

15x badkamer voorbeelden

Staat er een nieuwe badkamer op de planning? Of bent u benieuwd hoe u de huidige badkamer een upgrade kunt geven in de badkamerstijl van uw voorkeur? Het bekijken van verschillende soorten badkamers helpt bij het maken van keuzes. De zelfstandige badkamerspecialisten van Bad&Body hebben jarenlange ervaring op gebied van badkamers. Zie hier 15 badkamer voorbeelden ter inspiratie voor uw eigen toekomstige droombadkamer.

Verschillende badkamer voorbeelden

De één wordt warm van een romantische badkamer, terwijl de ander liever kiest voor een badkamer met een stoere en donkere look. Voor elke badkamerstijl hebben onze badkamerspecialisten hun best gedaan om wat badkamer voorbeelden op een rijtje te zetten. Zo hopen we u een stapje verder te helpen bij het samenstellen van uw droombadkamer.

Industriële badkamer voorbeelden

Helemaal hot in de badkamerwereld zijn de stoere industriële badkamers. Gebruik van donkere kleuren, natuurlijke materialen en strakke designs zorgen voor deze look. In veel stoere badkamers wordt gebruik gemaakt van keramische tegels. We hebben een aantal voorbeelden van een industriële badkamer met deze tegel op een rijtje gezet. Meer over de industriële badkamer lees je hier.

1. Badkamer met grote keramische tegels

Keramiek badkamer Michel Oprey & Beisterveld

2. Badkamer met keramische tegels Pietra di Sale Smoke – Trendy en zeer gemakkelijk combineerbaar design

3. Badkamer met Pelipal badmeubelen

Moderne badkamer voorbeelden

Een andere populaire badkamerstijl is de moderne badkamer. De moderne badkamer is te herkennen aan een rustige en minimalistische inrichting.

4. Moderne badkamer met Primabad Coast badmeubel

5. Badkamer strak Bad&Body

6. Moderne badkamer met Primabad Rondolijn XL badmeubel

Houten badkamer voorbeelden

Hout in de badkamer zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling en kan worden toegepast in diverse badkamerstijlen zoals de landelijke, Scandinavische en wellness badkamer. Meer over de houten badkamer lees je hier.

7. Badkamer met houten achterwand en accessoires van Looox

scandinavische badkamer

8. Badkamer met Scandinavische look en houten vloer

9. Urban badkamer met Marlin badmeubel

Kleurrijke badkamer voorbeelden

Hoewel wit voorheen altijd dé basiskleur van de badkamer was, is dit tegenwoordig lang niet altijd meer het geval. Zo overheersen donkere kleuren als antraciet, beton en staalblauw vaak in de industriële badkamer. Ook wordt er vaak gekozen voor een felle accentkleur zoals in deze badkamers:

badkamer voorbeeld primabad

10. Badkamer met groene wand en Primabad meubel

retro badkamer bad

11. Retro badkamer met gele badkamerwand

12. Badkamer met blauwe accenten

Design badkamer voorbeelden

Strakke badkamermeubels, neutrale kleuren en technische snufjes: dat is de design badkamer. Ook bevat de design badkamer een luxe eyecatcher.

13. Design badkamer met Instamat Blade radiator

14. Design douche met TECE drain profile

15. Design badkamer met Xenz sunshower

Nog meer inspiratie nodig?

Heb je nog niet genoeg van onze Bad&Body badkamers en sta je te springen om nog meer badkamer voorbeelden te zien? Vraag dan gratis het Bad&Body badkamer magazine boordevol prachtige badkamers aan.

Ja, ik wil een inspiratie magazine aanvragen!