Topmenu

10x kleurrijke badkamers

Van oudsher is de badkamer vaak in het wit gehuld. Een serene en hygiënische kleur met een veilige uitstraling. Tegenwoordig wordt een witte badkamer regelmatig voorzien van een vleugje kleur. En dat snappen we goed, want zeg nu zelf: een witte badkamer is wel een klein beetje saai, nietwaar? Daarom hebben we een selectie gemaakt van de mooiste kleuren voor de badkamer.

Badkamer met donkere kleuren

De badkamer voorzien van donkere kleuren kan spannend zijn en niet altijd het gewenste effect teweeg brengen. Zorg daarom voor voldoende lichtinval zodat de sfeer behouden blijft in de badkamer. Meer sfeer tips voor een donkere badkamer vindt u hier. Donkergrijs, donkerblauw en zelfs zwart kan de badkamer echter juist veel sfeer geven. We hebben enkele badkamers met donkere kleuren voor u geselecteerd ter inspiratie.

donkere badkamer kleur

1. Badkamer met donkere keramische tegels

industriële badkamer

2. Donkere badkamer met badkamer meubel van Dekker Zevenhuizen

zwarte douchecabine

3. Douche met zwarte muur in marmerlook 

Badkamer met pastel kleuren

Pastel geeft de badkamer een verrassende uitstraling en kan gebruikt worden voor het creëren van diverse badkamerstijlen. Zo zijn roze en oranje pasteltinten perfect voor een zachte en romantische look in de badkamer. Gebruik heldergroene pastelkleur in combinatie aardetinten en natuurlijke materialen voor een buitengevoel in de badkamer of een combinatie met donkere kleuren voor een stoere look. En wat dacht u van het toevoegen van poederkleuren aan een badkamer met marmeren meubels en gouden accenten? Uw glamorous badkamer is geboren!

pastel badkamer stoer

4. Roze badkamer met stoere donkere kleuren

gele kleur badkamer

5. Badkamer met gele pastelkleur afgewisseld met grijstinten

6. Een glamorous badkamer met metallic en pasteltinten

Badkamer met felle kleuren

Wanneer u denkt aan de badkamer en felle kleuren lijkt dit in eerste instantie misschien geen match. Echter kunnen felle kleuren de badkamer een frisse en fleurige uitstraling geven. Met een gele, groene of blauwe badkamermuur blaast u de badkamer nieuw leven in en geeft u de badkamer een persoonlijke touch. Ook met een kleinere toevoeging van felle kleuren kunt u al een vernieuwde uitstraling creëren. Denk hierbij aan badkameraccessoires, het badkamermeubel, de waskom of de (design)radiator in een felle kleur.

badkamer kleur roze

7. Badkamer met felgekleurde tegels

retro badkamer bad

8. Badkamer met gele muur

groene badkamer

9. Groene badkamer

rode radiator

10. Badkamer met rode design radiator

Nog meer badkamer kleur inspiratie nodig?

Zoekt u nog meer badkamers met kleur ter inspiratie van uw droombadkamer? Vraag dan gratis het Bad&Body badkamer magazine boordevol prachtige badkamers in verschillende kleuren.

Ja, ik wil een inspiratie magazine aanvragen!