Topmenu

Moderne badkamers

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en trekken minimalistische en strakke badkamers in woon magazines en showrooms keer op keer uw aandacht? Dan valt u duidelijk voor de charme van een moderne badkamer. Hoewel een moderne badkamer rustig en minimalistisch is ingericht, hoeft dit geen effect te hebben op de ambiance in de badkamer. In tegendeel: moderne badkamers kunnen juist ontzettend sfeervol en aangenaam zijn. Kies hiervoor een interieur en stijl die bij uw wensen en beschikbaar budget past.

Moderne badkamers kunnen ontzettend sfeervol en aangenaam zijn met een rustige en minimalistische inrichting.

De moderne badkamer: wat is uw favoriete stijl?

Bij Bad&Body vindt u de moderne badkamer waar u naar op zoek bent. U kunt kiezen uit een standaard badkamer of een moderne badkamer door ons laten ontwerpen. We geven u alle tijd die u nodig heeft voor oriëntatie en doen ons uiterste best om u te begeleiden naar de moderne badkamer uit uw dromen. Bij een badkamer met een moderne uitstraling kunt u denken aan diverse stijlen, waaronder de Scandinavische stijl, de badkamer met een industriële uitstraling en de hoogglans badkamer.

  • Scandinavische badkamer: in deze badkamerstijl zijn het gebruik van natuurlijke materialen zoals robuust hout en natuursteen een . Verder wordt de rust die deze badkamerstijl uitdraagt door een minimalistische design met witte en grijze kleurtinten.
  • Industriële badkamer: de laatste jaren is de badkamer met een zogenaamde fabriekslook steeds populairder. De onafgewerkte, industriële uitstraling wordt gecreëerd door ruwe materialen, donkere kleuren en weinig poespas.
  • Hoogglans badkamer: hoogglans badkamermeubels geven de badkamer een clean look met een modern tintje.

 

moderne badkamer bad&body

 

Moderne snufjes in de badkamer

Naast het aanmeten van een moderne interieurstijl in de badkamer, zorgen de nieuwste technologische ontwikkelingen ook voor een trendy look in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan touchpads als lichtknoppen, een badplank met een handige iPadhouder, ledverlichting boven de spiegels en het integreren van beeld en geluid in de douche. Met deze badkamertrends tovert u de badkamer in mum van tijd om tot een modern paradijs.

moderne badkamer bad&body

Bad&Body de adviseur voor de moderne badkamer

Kwaliteit met een trendy design: een moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Bad&Body heeft een ruime collectie badkamers, met een scala aan mogelijkheden voor de moderne badkamer. Onze badkamers zijn gekenmerkt door vele stijlen: van klassieke tot landelijk. Maar ook voor design en moderne badkamers kun je bij de Bad&Body badkamerspecialist terecht. Vraag gratis het Bad&Body Magazine aan voor meer inspiratie. Ook kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie over een moderne badkamer of één van onze showrooms bezoeken.

Afspraak maken met één van onze Dealers?

Bekijk al onze dealers