Topmenu

Moderne badkamers

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en trekken minimalistische en strakke badkamers in woon magazines en showrooms keer op keer uw aandacht? Dan valt u duidelijk voor de charme van een moderne badkamer. Hoewel een badkamer met een modern design vaak rustig en minimalistisch is ingericht, hoeft dit niet te beteken dat de ambiance in de badkamer niet sfeervol is. In tegendeel: moderne badkamers kunnen juist ontzettend sfeervol en aangenaam zijn. Kies hiervoor een interieur en stijl die bij uw wensen en beschikbaar budget past.

Vind de (moderne) badkamer van uw wensen! 

Bij Bad&Body vindt u de badkamer waar u naar op zoek bent. Zo kunt u kiezen voor een standaard badkamer of voor het laten ontwerpen van een badkamer geheel naar uw wensen. We geven u alle tijd die u nodig heeft voor oriëntatie en doen ons uiterste best om u te begeleiden naar de badkamer uit uw dromen. Dit kan een moderne badkamer zijn, maar ook voor badkamer met een vleugje romantiek, een landelijke uitstraling of retro ontwerp is Bad&Body uw badkamerspecialist.

De moderne badkamer: wat is uw favoriete stijl?

Het begrip moderne badkamer is erg breed. Bij een badkamer met een moderne uitstraling kunt u denken aan diverse stijlen, waaronder de Scandinavische stijl, de badkamer met een industriële uitstraling en de hoogglans badkamer.

  • Scandinavische moderne badkamer: in deze badkamerstijl zijn natuurlijke materialen zoals robuust hout en natuursteen veelvoorkomend. Verder straalt deze badkamerstijl ultieme rust uit door het minimalistische design met witte en grijze kleurtinten. Lees hier meer over de Scandinavische badkamer.
  • Industriële moderne badkamer: de laatste jaren is de badkamer met een zogenaamde fabriekslook steeds populairder. De onafgewerkte, industriële uitstraling wordt gecreëerd door ruwe materialen, donkere kleuren en weinig poespas. Meer over deze badkamerstijl lees je hier.
  • Hoogglans moderne badkamer: hoogglans badkamermeubels geven de badkamer een clean look met een modern tintje.

Een moderne badkamer met industriële uitstraling

welness badkamer

Moderne badkamer met natuurlijke look

Moderne snufjes in de badkamer

Naast het aanmeten van een moderne interieurstijl in de badkamer, zorgen de nieuwste technologische ontwikkelingen ook voor een trendy look in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan touchpads als lichtknoppen, een badplank met een handige iPadhouder, ledverlichting boven de spiegels en het integreren van beeld en geluid in de douche. Met deze badkamertrends tovert u de badkamer in mum van tijd om tot een modern paradijs.

moderne badkamer bad&body

Bad met Ipad houder

modern badkamermeubel

Spiegels met ledverlichting

Bad&Body: badkamer adviseur

Kwaliteit met een trendy design: een moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Bad&Body heeft een ruime collectie badkamers, met een scala aan mogelijkheden voor de moderne badkamer. Onze badkamers zijn gekenmerkt door vele stijlen: van klassieke tot landelijk. Maar ook voor badkamers met een moderne uitstraling kunt u bij de Bad&Body badkamerspecialist terecht. Vraag gratis het Bad&Body Magazine aan voor meer inspiratie. Ook kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie over onze badkamers of één van onze showrooms bezoeken.

Contact opnemen Inspiratiemagazine aanvragen

Afspraak maken met één van onze Dealers?

Bekijk al onze dealers