Pelipal badmeubelen

Pelipal badmeubelen

Hoge kwaliteit en
betaalbaar design

Met Pelipal badmeubelen kiest u voor ruim 115 jaar ervaring en Duitse kwaliteit. Ons vakmanschap is terug te zien in al onze meubelen. Met zorg voor kwaliteit, vormgeving en praktische oplossingen in combinatie met natuurlijk en duurzame materialen produceren wij ieder meubel zelf.

Van moderne hoogglans variaties tot stijlvolle tijdloze badmeubelen, Pelipal heeft een oplossing voor iedere badkamerstijl, smaak en budget. Dompel u onder in het inspirerende en uitgebreide spectrum van Pelipal en vind uw perfecte badmeubel.

De mogelijkheden zijn eindeloos

U heeft tevens de mogelijkheid tot het samenstellen van uw ultieme op maat gemaakte, unieke badmeubel. Omdat geen enkele badkamer hetzelfde is bieden wij ook programma´s met maatvariabele wastafels, spiegelkasten, spiegels en bijpassende kasten.

De producten van Pelipal zijn verkrijgbaar bij alle Bad&Body dealers

Zoek uw dichtstbijzijnde dealer

 

Nieuw! Vario Spiegelkast

Deze spiegelkast kunt u zelf samenstellen. Kies en combineer naar eigen wens. Kies de afmeting die u wilt in een enkel of dubbel verspiegelde uitvoering. Voeg extra's toe zoals o.a. een regaal, glazen deur, zeepdispenser of verlichting. Ook is het mogelijk om een loep of slot in de spiegeldeur te laten integreren. Een spiegelkast geheel naar eigen wens!

Pelipal.. altijd een passende oplossing! Voor iedere badkamer en voor elk budget.