Magnum

MAGNUM Heating is een zelfstandige Nederlandse onderneming en producent van vloerverwarmingssystemen. Wij bieden een complementair programma op basis van elektra- en watertechnologie voor toepassingen op het gebied van Comfort en Safety met Controlesystemen als de verbindende factor.

Wij bieden naast een allround productprogramma ook alle mogelijkheden als het gaat om engineering, offerte uitwerking en support op locatie. We opereren al 25 jaar in de markt en doen continu investeringen in nieuwe, innovatieve producten. Door deze ervaring zijn wij een all-round specialist in vloerverwarming.

Met de huidige bouwtechnische ontwikkelingen, waarbij met name op het gebied van isolatiewaarden enorme vooruitgang is geboekt, stelt de consument steeds meer belang bij een comfortabel en gezond woonklimaat. De verwarmingssystemen van MAGNUM Heating bieden voor al deze wensen ideale en betaalbare oplossingen.

Eigen productie

MAGNUM Heating fabriceert en assembleert de meeste producten zelf in haar eigen productieafdeling. Op deze manier wordt het traject van begin tot eind in eigen hand gehouden en is er een optimale kwaliteitsbewaking. Daardoor kunnen wij u de hoogste prijs/kwaliteit-verhouding aanbieden. Dit maakt ons tot de meest betrouwbare leverancier van verwarmingsproducten.

 

Made in Holland

Naast productiefaciliteiten in Azië en Finland draagt het gros van onze producten het label “Made in Holland”. MAGNUM Heating levert uitsluitend hoogwaardige, duurzame en energiezuinige verwarmingssystemen, met vaak een levenslange warmtegarantie. MAGNUM Heating producten voldoen aan de hoogste normen en zijn gekeurd door gerenommeerde Europese keurings-instanties als VDE, KEMA, FIMKO etc.