LoooX

Bij LoooX maken we prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Bewonder onze luxe badkamercollectie en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Onze meubelmakers maken dagelijks de mooiste LoooX-producten, waaronder de LoooX Wood Collectie. De Wood Collectie bestaat uit een reeks prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. De houten badmeubels geven je badkamer een stoer en luxe karakter. Denk daarbij aan massief eiken onderkasten, wastafelbladen en meer.


Ontdek onze spiegels

Neem ook een kijkje bij de LoooX Mirror Collectie, een reeks innovatieve en stijlvolle badkamerspiegels. De LoooX badkamerspiegels geven je badkamer een luxe uitstraling. Veel van onze spiegels zijn voorzien van helder ledverlichting en handige spiegelverwarming. Onze uitgebreide collectie is met zorg door ons ontwikkeld.

 

 

Handige badkameraccessoires

Benieuwd naar de special collectie? LoooX heeft een reeks verschillende badkameraccessoires die een ideale aanvulling zijn voor in de badkamer. Bekijk onder andere onze handige opbergboxen en inbouwplanchets voor in de badkamer.

Ontdek ook onze innovatieve toiletoplossingen in onze LoooX Closed serie. Zo hebben wij verschillende systemen voor de toiletborstel, toiletrollen, wc-rolhouders en de prullenbak. Wist je dat je met de inbouw reserverolhouder tot wel 6 toiletrollen in de wand kunt opbergen?

Design waskommen

Nieuw in het programma zijn verschillende design waskommen onder de noemer Sink Collection. De Sink Collection bestaat uit drie soorten waskommen.

LoooX is exclusief te verkrijgen bij uw Bad & Body dealer