Hansgrohe

Meet the beauty of water

hansgrohe maakt sinds 1901 innovatieve producten voor keuken & badkamer. Van inbouwdeel tot keukenkraan – met hansgrohe ben je verzekerd van hoge kwaliteit, gebruiksgemak en 5 jaar garantie. Bedien je kraan met één druk op de knop met de Select functie, bespaar energie met EcoSmart, gebruik je thermostaat als planchet of ontspan onder een grote regendouche. Het assortiment biedt keuze uit verschillende prijsklassen, kleuren en designs. Elk product nodigt je opnieuw uit: Meet the beauty of water.

Kranen

Een kraan moet niet alleen qua design bij je badkamer of keuken passen. Ook het gebruik is belangrijk. Wil je een kraan uit de muur of een vrijstaande kraan; komt hij bij een hoge waskom of gemonteerd op een wastafel of aanrecht? hansgrohe heeft een passende kraanvariant voor elke toepassing. Je vindt kranen in verschillende krasvaste kleuren en verschillende hoogtes. Bedien je kraan met één druk op de knop, ga voor een sensorkraan of een waterbesparende EcoSmart of CoolStart kraan. Wat je ook kiest, met een kraan van hansgrohe kies je voor bekroond design, gebruiksvriendelijkheid en jarenlang plezier.

De producten van hansgrohe zijn verkrijgbaar bij uw Bad&Body dealer.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer

Douches

hansgrohe douches zijn zo individueel als jouw eigen behoeften. Kies uit onze hand- en hoofddouches, zijdouches, douchesets en regendouches je persoonlijke favorieten. Profiteer van veelzijdig, bekroond design, innovatieve technologieën en onze hoge kwaliteitsstandaard. Of je nu je handdouche wilt vervangen of je complete badkamer gaat moderniseren: met hansgrohe vind je altijd een passende oplossing, ook als je geld, water en energie wilt besparen.

Innovaties

Innovatie zit hansgrohe in het bloed. hansgrohe bedacht in 1928 de eerste handdouche met porseleinen greep. Wat volgde was een rij aan innovaties, zoals een automatische afvoerset voor het bad (1934), de handdouche op een verstelbare glijstang (1953), de eerste douche met verstelbare straalsoorten, en meer recente innovaties zoals de Select-knop, CoolStart, EcoSmart, Quickclean en CoolContact. Wist je dat in alle hansgrohe producten bijna 20 verschillende straalsoorten te vinden zijn? Zo bedenken we telkens nieuwe manieren om jouw omgang met water steeds makkelijker, efficiënter en mooier te maken.

Duurzaamheid & kwaliteit

Kranen en douches van hansgrohe worden uitgebreid getest en doorontwikkeld: van de bediening tot het materiaal en het geluid van het water. Zo leveren we mooie producten met een lange levensduur. Mocht het toch niet naar verwachting presteren, kun je vertrouwen op 5 jaar fabrieksgarantie en 15 jaar beschikbaarheid van onderdelen.