Hansgrohe

hansgrohe

hansgrohe maakt sinds 1901 innovatieve producten voor keuken & badkamer. hansgrohe levert kwaliteitsproducten met tot wel 5 jaar garantie, producten die goed zijn voor het milieu en je portemonnee, optimale service en kwaliteit die je mag verwachten.

Van inbouwdeel tot keukenkraan – met hansgrohe ben je verzekerd van hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Bedien de kraan met één druk op de knop met de Select functie, bespaar energie met EcoSmart, gebruik de thermostaat als planchet of ontspan onder een grote regendouche. Het assortiment biedt keuze uit verschillende prijsklassen, kleuren en designs. Elk product nodigt je opnieuw uit: Meet the beauty of water.

Slimme technologieën van hansgrohe

hansgrohe maakt gebruik van verschillende technologieën. CoolStart, AirPower en EcoSmart zorgen voor een efficiënter en milieuvriendelijk water- en energieverbruik. Naast de gebruiksvriendelijke waterbediening staat het individuele bedieningscomfort in het middelpunt met technologieën als Select, QuickClean en ComfortZone. Verder brengen XXL Performance en CoolContact de beste douchebeleving voor jong en oud.

De beste match voor jouw badkamer

hansgrohe douches en wastafelkranen zijn zo individueel als ieders eigen behoeften. Vind de beste match voor jouw badkamer in het gevarieerde assortiment aan hand- en hoofddouches, zijdouches, douchesets en regendouches. Profiteer van veelzijdig, bekroond design, innovatieve technologieën en onze hoge kwaliteitsstandaard. Of je nu een handdouche wilt vervangen of je complete badkamer gaat moderniseren: hansgrohe heeft ook oplossingen voor een klein budget.

Duurzaam & Mileubewust

Wie een hansgrohe product koopt, kan er zeker van zijn dat dit mooi blijft en een lange levensduur heeft. Van het eerste idee tot aan de verpakking laat de Hansgrohe Group niets aan het toeval over. Er wordt milieuvriendelijk en energiebesparend geproduceerd. Dit betekent voor jou dat het hansgrohe badkamer- of keukenproduct milieuvriendelijk en op sociaal rechtvaardige wijze is geproduceerd. In het huishouden werkt het betrouwbaar en zo zuinig mogelijk. Het heeft een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Dat geeft een goed gevoel. 

Douchesystemen

hansgrohe douches zijn zo individueel als jouw behoeften. Kies uit onze hand- en hoofddouches, zijdouches, douchesets, douchethermostaten en regendouches de perfecte match. Profiteer van veelzijdig, bekroond design, innovatieve technologieën en onze hoge kwaliteitsstandaard. Of je nu een handdouche wilt vervangen of jouw complete badkamer gaat moderniseren: met hansgrohe vind je altijd een passende oplossing, ook als je geld, water en energie wilt besparen.

hansgrohe raindance – straalsoorten

Lekker douchen is op elk moment anders: de ene keer wil je snel de shampoo uit je haren spoelen, de andere keer wil je lang genieten van een grote regendouche.

In ons eigen straallaboratorium ontwikkelen en optimaliseren wij douchestralen die bij je passen. Voor de dagelijkse lichaamsverzorging, ontspanning of de frisheidskick – met meer dan veertien straalsoorten douche je altijd precies zoals jij wilt. 

Badkranen

hansgrohe biedt badmengkranen voor inbouw en opbouwkranen. Deze badkranen zijn leverbaar met of zonder handdouche. Een echte eyecatcher is de vloergemonteerde badkraan. Voor baden met brede badrand zijn ingebedde badrandkranen een uitstekende oplossing: kies bijvoorbeeld een 3-gats badrandkraan – bestaande uit een uitloop, een mengkraan en een handdouche. De douche staat hier klaar voor gebruik, terwijl de doucheslang onzichtbaar in de rand van de badkuip verdwijnt.

Wastafelkranen

hansgrohe heeft voor elke smaak en elk budget de passende wastafelkraan. Laat je verrassen: door bekroond design, uitstekende kwaliteit en bedieningsgemak, slimme functies en technologie in elk van onze wastafelkranen. Er is een verschil of een wastafelkraan vrij staat, aan de wand hangt, achter een kom of op een wastafel gemonteerd is. Of hij op een kleine, grote, diepe of vlakke waskom stuit. In het hansgrohe assortiment met verschillende uitloophoogtes vind je voor elk wastafelontwerp de passende oplossing. Van de kleine Novus toiletkraan voor koud water tot de geometrische highriser Metropol: met hansgrohe ben je zeker van kwalitatieve kranen die precies bij jou passen, zowel qua hoogte als qua stijl

Accessoires

Stijlvolle hansgrohe accessoires voor de badkamer zorgen voor meer leefkwaliteit tot in detail. Waardeer de badkamer op met hoogwaardige handdoekrekken, zeepdispensers, doucheplanchetten, closetrolhouders en veel meer handige extra's. De doordachte, praktische hulpjes zorgen voor orde en passen met hun moderne, tijdloze design perfect bij alle hansgrohe douches en mengkranen. hansgrohe badkameraccessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, tenslotte moeten ze bestand zijn tegen langdurige en regelmatige belastingen. 

The Water Studio

In The Water Studio Amsterdam draait alles om water. Van keukenkranen tot grote regendouches: de merken hansgrohe en AXOR presenteren zich hier van hun meest veelzijdige kant. Ervaar zelf hoe sterk een douchestraal is, voel hoe soepel een kraangreep beweegt of leer hoe je een keukenkraan vervangt. Van architect tot installateur en van designliefhebber tot minimalist: iedereen profiteert van de aanwezige producten en meer dan 100 jaar aan ervaring van één van de meest innovatieve bedrijven in de sanitairbranche: hansgrohe

hansgrohe producten zijn verkrijgbaar bij uw Bad&Body dealer.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer