Geesa Badkameraccessoires

Badkameraccessoires voor de nieuwe en vernieuwde badkamer

Met accessoires zet je de puntjes op de i in de badkamer. Want het zijn de details die de sfeer bepalen en het verschil maken. Geesa focust al 135 jaar op het design en de kwaliteit van deze details. Zodat je een nieuwe badkamer perfect in stijl afmaakt. Of een bestaande badkamer een make-over kunt geven. Jouw Bad&Body-specialist kan je alles vertellen over de verschillende collecties en over hoe compleet ze zijn. Collecties met ronde vormen, met strakke lijnen. We hebben collecties die organisch gegroeid lijken en collecties die streng functioneel zijn. Naast chroom spelen zwart, wit, rvs en goud hun kleurige rol. Alle accessoires zijn ontworpen voor het oog, maar ook voor gebruiksgemak en schoonmaakgemak. Simpel: Geesa ontwerpt collecties voor de verschillende mensen van nu en morgen.

Ruime keuze accessoires

- Badgrepen
- Bekers
- Douchemanden
- Handdoekhaken
- Haardrogers
- Handdoekhouders
- Handendrogers
- Planchetten
- Spiegels
- Toiletborstelsets
- Toiletrolhouders
- Weegschalen
- Zeepdispensers
- Zeephouders

Prijswinnende designs

Geesa heeft een aantal hoog aangeschreven prijzen in de wacht gesleept. In 2019 bijvoorbeeld de iF Design Award voor Frame. Een serie die elegant design combineert met vernuftige functionaliteit. Een mooi voorbeeld van hoe we steeds blijven vernieuwen. Zodat we altijd smaakvolle oplossingen hebben voor de badkamers van vandaag en morgen.

De producten van Geesa zijn verkrijgbaar bij alle Bad&Body dealers

Zoek uw dichtstbijzijnde dealer

 

Kwaliteit

We geven op vrijwel alle badkameraccessoires 15 jaar garantie. Dat is onze manier van zeggen dat de kwaliteit van onze producten en productieprocessen top is. Misschien nog wel belangrijker is, dat onze ontwerpen altijd modern zijn, maar zelden gedateerd raken. Het is maar een van de dingen die we geleerd hebben in onze 135-jarige geschiedenis.