Easy Drain

Welkom in de wereld van Easy Drain

Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain producten worden aan de strengste testen onderworpen. De kwaliteitszorg stopt niet bij de levering van het product zelf.

Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. Met Easy Drain bieden wij een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton of houten vloerconstructies en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Het zeer hoge kwaliteit RVS is eenvoudig te reinigen.

Easy Drain staat voor: 

- Werelds meest ondiepe douchegoot
- Hoogste RVS kwaliteit
- Elke goot is op waterdichtheid getest
- Eenvoudig te reinigen sifon
- Hoge afvoercapaciteit
- Hoge kwaliteit met opvallende details

Eenvoud maakt mooi

Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bovendien zijn al onze douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang. Easy Drain is een perfect voorbeeld van ”eenvoud maakt mooi”.

Easy Drain is verkrijgbaar bij alle Bad&Body dealers.

Zoek direct uw dichtstbijzijnde dealer