Topmenu

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen

Bad & Body is leverancier van het sanitairmerk Dekker Zevenhuizen.

Dekker Zevenhuizen vindt u bij:

Exclusief design in je badkamer

Hidrobox

De Hidrobox-collectie bestaat onder andere uit hoogwaardige, design douchevloeren die gemaakt zijn van het eigentijdse materialen Marmek® en Scene Solid Surface®. Deze douchevloeren zijn op maat gemaakte tegels en kunnen gelijk met de tegelvloer worden ingebouwd. Het afschot zit al in de douchevloer verwerkt. Het voordeel? Lekkende afvoergoten behoren tot het verleden omdat er geen waterafschot aangebracht hoeft te worden, deze zit al in de douchevloer. Door de vele voordelen zijn de Hidrobox douchevloeren een beter alternatief voor de standaard douchevloer met douchegoten.

Disegno Ceramica

Disegno Ceramica levert hoogwaardige keramische toiletpotten en wastafels. Het uitgebreide assortiment bestaat uit zes series. Iedere serie heeft een uniek design, waardoor er altijd een serie is dat aansluit bij uw interieurwensen. De series Cato, Weg, Sfera, Tratto, Ovo en Skip bestaan elk uit een wandtoilet met soft-closezitting en bijpassende wastafels. Iedere serie heeft dus zijn eigen unieke design, waardoor de modellen een uitstekend alternatief zijn voor de duurdere A-merken.

Lavanto Sanitair

Lavanto Sanitair is een uitgebreide collectie die bestaat onder andere uit badmeubelen, kranen en verlichting. Onder het merk Lavanto presenteren we een betaalbare serie designproducten maar ook maatwerk badmeubelen vindt u in dit assortiment terug. Vraag bij de badkamer speciaalzaak naar Lavanto indien u op zoek bent naar betaalbaar design van goede kwaliteit.

Over Dekker Zevenhuizen

Als specialist in sanitair en accessoires biedt Dekker Zevenhuizen inspiratie, innoverende producten en exclusieve merken. Maar nog belangrijker is de goede kwaliteit en ons streven naar perfectie in detail. Onze producten kunt u bij een van de vele showrooms van Bad & Body bekijken en bestellen. Dekker Zevenhuizen levert uitsluitend via retailers.

Kom langs bij onze dealers voor meer informatie!

Zoek een dealer in de buurtVraag ons magazine aan!