Topmenu

Luxe badkamers

Een luxe badkamer is een droom van velen; een plek om te ontspannen, tot rust te komen en u op te laden voor een nieuwe dag. De ideale samenstelling en inrichting van een luxe badkamer verschilt per persoon en is afhankelijk van uw wensen, favoriete stijl en het beschikbaar budget. Ook de afmetingen van de ruimte in uw woning is van invloed op het ontwerp van uw luxe badkamer. Omdat de mogelijkheden van een luxueuze badkamer eindeloos zijn, geven we u graag meer informatie én inspiratie over de luxe badkamers van Bad&Body.

De ideale samenstelling en inrichting van een luxe badkamer verschilt per persoon en is afhankelijk van uw wensen, favoriete stijl en het beschikbaar budget.

 

Baden in luxe en weelde

Op uw blote voeten loopt u over de verwarmde badkamervloer naar het schuimende bad voorzien van whirlpoolsysteem. Oorstrelende muziek klinkt sereen op de achtergrond, de lichten zijn gedimd: laat het genieten maar beginnen! Een badkamer kan op diverse manieren omgetoverd worden tot een luxe paradijs. Zo zorgt het gebruik van veel glas voor een open sfeer in uw luxe badkamer en geeft het de ruimte een modern karakter. Ga voor een glazen douchecabine, een scheidingswand van glas of wat dacht u van een glazen wasbak? Verder geven natuurlijke materialen, grote tegels en grote spiegels de badkamer een exclusieve uitstraling.

inloopdouche bad&body

Een luxe badkamer: het paradepaardje van uw woning!

Bent u opzoek naar een luxe badkamer? Laat u dan alvorens inspireren door de nieuwste badkamer trends. Past een luxe regendouche met een douchecabine bij uw favoriete badkamer stijl? Of bent u gecharmeerd door de praktische voordelen van een tweepersoons inloopdouche? Ook de kleuren van de badkamer zijn van essentieel belang voor de badkamerbeleving. Hoewel vaak wordt gekozen voor het hygiënische en frisse wit, zijn opvallende patronen, zwarte accenten en natuurlijke materialen in opmars. Voor meer luxe badkamer inspiratie raden we aan om een kijkje te nemen in ons assortiment of in onze showroom. Daarnaast zit het Bad&Body magazine boordevol informatie over de mooiste badkamers. Breng in kaart wat uw wensen en dromen zijn en laat uw badkamer omtoveren tot het paradepaardje van uw woning!

bad&body luxe badkamer

 

Luxe badkamers van Bad&Body

Baden in de luxe van een comfortabele badkamer geeft u de rust en ontspanning die u nodig heeft. Bij de badkamerspecialisten van Bad&Body kunt u een luxueuze badkamer geheel naar eigen smaak samenstellen. De badkamermeubelen die u kunt opnemen in het badkamerontwerp zijn altijd voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten van bekende topmerken. Onze Bad&Body dealers geven graag meer informatie over onze luxe badkamers. Neem contact op voor meer informatie of bezoek één van onze showrooms.

Contact opnemen Inspiratiemagazine aanvragen

Afspraak maken met één van onze Dealers?

Bekijk al onze dealers