Topmenu

Klassieke badkamers

De klassieke badkamer staat voor traditie. Met een landelijke toets omhult u zich in elegantie en smaak. Het vormt een ruimte waarin u thuiskomt in een nostalgische omgeving. Uw keuze in materialen en badkamermeubels zorgen voor de verwijzing naar de sfeer van toen.

Comfort gehuld in sfeervolle badkamermeubels

Een wastafel met opbouwkom doet algauw mijmeren naar die vervlogen tijden. Vervolledig met sierlijke kranen en elegante tegels het klassieke karakter in de badkamer. u hoeft daarbij niet in te boeten aan comfort en luxe. Tegenwoordig vindt u in alle vormen en maten badkamermeubels, voorzien van moderne technieken en verwerkt in een klassieke uitstraling. Eenvoud siert in de klassieke badkamer. Dat hoeft zeker niet saai te zijn. Met enkele kleuraccenten tovert u uw klassieke badkamer om in sprookjesachtige sferen. Durf gebruik te maken van opvallende kleuren zoals licht roze of mintgroen om uw klassieke badkamer onder te dompelen in een klassieke, sprookjesachtige droom.

Materiaalkeuze bij de klassieke badkamer

Bij de materiaalkeuze in de klassieke badkamer anno nu zien we vooral pure materialen terugkomen. Denk daarbij aan het gebruik van marmer, terrazo, hout of keramiek. Pure en eerlijke materialen kennen een opkomst. Echter stijgt ook de vraag naar unieke materialen. Er wordt op zoek gegaan naar een klassieke badkamer met een verhaal. Steeds vaker wordt er op brocante markten gespeurd naar unieke kastdeuren, of accessoires om het klassieke badkamer interieur te vervolledigen.

klassieke badkamers

Meer weten?

Onze badkamerspecialisten vertellen u met alle liefde meer over de klassieke badkamer. Neem contact op met een dealer in de buurt óf vraag gratis het Bad&Body inspiratie magazine aan boordevol tips, informatie en prachtige badkamers!

Contact opnemen Inspiratiemagazine aanvragen

Afspraak maken met één van onze Dealers?

Bekijk al onze dealers