Bad&Body Janzen actie

Een verwenpakket cadeau
&
Genieten maar!

Bij Bad&Body krijgt u meer. Zo heeft iedereen zijn eigen stijl, budget, wensen en beschikbare ruimte. Daarom maakt Bad&Body het ontwerp volledig op basis van uw voorkeuren. Wij geven u het beste advies, zodat u eindeloos kunt genieten.

En koopt u nu een nieuwe Badkamer, dan ontvangt u van ons een heerlijk JANZEN verwenpakket cadeau! Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek!

Maak direct een afspraak met een specialist

Dat is de & van Bad&Body

1

Altijd een duidelijke offerte

Een duidelijke offerte is voor Bad&Body vanzelfsprekend. Géén prijsknallers en megakortingen, wel een eerlijke prijs die we goed onderbouwen.

2

Alle A-merken in huis

Bad&Body voert alle goede en nóg betere merken. Daardoor heeft u de breedste keus in kwaliteit, functionaliteit en prijsvoering.

3

Altijd een persoonlijk badkamerontwerp

Iedereen heeft zijn eigen stijl, budget, wensen en beschikbare ruimte. Daarom maakt Bad&Body het ontwerp volledig op basis van uw voorkeuren.

4

Van ontwerp tot realisatie

Badkamers ontwerpen is vakwerk. Badkamers installeren ook. Bad&Body doet beide in eigen beheer. Zo kunnen wij de kwaliteit te allen tijde garanderen.

5

Afspraak is afspraak

Met de installatie van een nieuwe badkamer is veel werk gemoeid. Daarom is het extra belangrijk dat u kunt vertrouwen op onze afspraken over levering en montage.