Bad&Body Janzen actie

Dat is het wachten waard!

Uw woning aan het upgraden? Net een nieuw huis gekocht? En toe aan een nieuwe badkamer? Wij van Bad&Body zetten uw wensen graag om in een droombadkamer. Het is druk, daardoor zijn onze wachttijden langer dan we gewend zijn. Maar we beloven dat onze mooie ontwerpen, kennis van de laatste trends en zorgvuldige installatie het wachten waard zijn!

En met een JANZEN verwenpakket is het wachten nog méér het wachten waard.

Maak direct een afspraak met een specialist

Dat is de & van Bad&Body

1

Altijd een duidelijke offerte

Een duidelijke offerte is voor Bad&Body vanzelfsprekend. Géén prijsknallers en megakortingen, wel een eerlijke prijs die we goed onderbouwen.

2

Alle A-merken in huis

Bad&Body voert alle goede en nóg betere merken. Daardoor heeft u de breedste keus in kwaliteit, functionaliteit en prijsvoering.

3

Altijd een persoonlijk badkamerontwerp

Iedereen heeft zijn eigen stijl, budget, wensen en beschikbare ruimte. Daarom maakt Bad&Body het ontwerp volledig op basis van uw voorkeuren.

4

Van ontwerp tot realisatie

Badkamers ontwerpen is vakwerk. Badkamers installeren ook. Bad&Body doet beide in eigen beheer. Zo kunnen wij de kwaliteit te allen tijde garanderen.

5

Afspraak is afspraak

Met de installatie van een nieuwe badkamer is veel werk gemoeid. Daarom is het extra belangrijk dat u kunt vertrouwen op onze afspraken over levering en montage.