Topmenu

Design badkamers

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons leven. Het is niet langer de plek waar u zich alleen snel wast; tegenwoordig is de badkamer ook de ruimte waar u volledig kunt ontspannen. Even tot rust komen onder uw warme regendouche of relaxen in uw jacuzzi of sauna. Naast deze manieren van ontspanning draagt de stijl van de badkamer ook bij aan het ontstressen na een drukke dag. Bent u liefhebber van moderne snufjes en kunst? Dan zal een design badkamer als een warm bad voelen.

Een design badkamer voelt als een warm bad voor de liefhebber van moderne snufjes en kunst.

Van eenvoud naar design

Terwijl de badkamer vroeger vaak een saaie witte ruimte was, heeft dit vertrek vandaag de dag dikwijls een stijlvol karakter passend bij de rest van de woning. Heeft uw woonhuis een trendy en moderne interieurstijl? Dan is een design badkamer een goede keuze. De basis van een design badkamer is te vinden in een combinatie van eenvoud en verrassende accenten. Door de nadruk te leggen op slechts een paar elementen, zorgt u ervoor dat de badkamer niet saai is en juist tot de eyecatcher van uw woning gaat behoren. Laat bijvoorbeeld decoratieve warmtepanelen monteren waardoor de badkamer verrijkt wordt met prachtige kunst die tevens warmte uitstraalt. Of wat dacht u van een mozaïekwand in de douche of een prachtig losstaand bad midden in de ruimte?

design badkamer bad&body

 

Proef de sfeer van een design badkamer

Kiest u voor een design badkamer, dan is het belangrijk een ontwerp in huis te halen waar u zich goed bij voelt. Of u nu op zoek bent naar een moderne badkamer of een badkamer met de nieuwste technologische snufjes; in onze showrooms vindt u vele soorten design badkamers. Zo kunt bekijken welke badkamer uw designer hart sneller doet kloppen. Ook is het altijd mogelijk om uw wensen te bespreken met een Bad&Body dealer bij u in de buurt. Samen brengt u in kaart waar uw design badkamer aan moet voldoen en bekijkt u wat de mogelijkheden zijn.

 

Design badkamers van Bad&Body

Bij Bad&Body kunt u goed terecht voor een moderne design badkamer. Met de stijlvolle uitstraling van een design badkamer bent u ook verzekerd van kwaliteit en een hoogwaardige afwerking, uiteraard met de beste sanitair producten. Bent u geïnteresseerd in één van onze luxe design badkamers? Wij geven u graag meer informatie en helpen u met uw droombadkamer. Vraag ons Bad&Body magazine aan of kom eens langs in één van onze vestigingen

Afspraak maken met één van onze Dealers?

Bekijk al onze dealers