Topmenu

Badkamer Strak

Badkamer Strak

Badkamer Strak is het Bad & Body antwoord op de vraag naar een praktische, moderne badkamer. Door een uitgekiend ontwerp is deze badkamer extra ruimtelijk en bovendien makkelijk schoon te houden. Zo heeft de inbouwnis voor de douche een glad oppervlak dat eenvoudig is af te nemen. Het wandcloset is spoelrandloos: geen vuilophoping dus en een strak oppervlak dat snel gepoetst is.

Ruimtelijk effect

Voor een extra ruimtelijk effect zorgt onder meer de ondiepe spiegelkast. Vrijwel volledig weggewerkt in de wand, maar met van binnen verrassend veel opbergruimte. Ook op detailniveau is aan de ruimte gedacht. Dankzij een douchegoot achter in de douche kunnen de vloertegels een maatje groter zijn, wat optisch meteen groter oogt.
“Ondiepe spiegelkast. Vrijwel volledig weggewerkt in de wand, maar met van binnen verrassend veel opbergruimte“

Tot in de puntjes verzorgd

De afwerking is natuurlijk tot in de puntjes verzorgd. De transparante douchewand is strak langs de verdiepte douchevloer geplaatst, de radiatorbuis bij de installatie direct in de wand weggewerkt. Het resultaat is een modern, strak ontwerp waarmee u het beste uit uw beschikbare badkamer ruimte haalt.    

Virtuele tour

Zien hoe de badkamer er echt uit ziet? Doe de virtuele tour en kijk in de badkamer alsof je er zelf in staat! [knop]Virtuele tour[/knop]

Nog niet overtuigd?

Bekijk hieronder een uitgebreid filmpje over deze badkamer:

Samengesteld met producten van:

de badfabriek

Deze Strakke, praktische en moderne badkamer is verkrijgbaar voor € 4.950,00

Exclusief montageZoek een dealer in de buurt!Vraag ons magazine aan