Topmenu

Badkamer Robuust

Badkamer Robuust

Gebruikersvriendelijke oplossingen zijn de rode draad in de Bad & Body badkamer Robuust. De ruime opberglade onder de wastafel? Die heeft een slimme verdeling voor een altijd opgeruimde lade. De handdoekradiator? Die is van snel verwarmend aluminium, waardoor uw badkamer én uw handdoek in een handomdraai warm zijn.

Hoogwaardige uitstraling

Van hetzelfde composiet als de wastafel, is ook het zitje onder de douche gemaakt. Een ijzersterk materiaal, met een hoogwaardige uitstraling. Hier zit u om lekker te relaxen, uw voeten te verzorgen of uw benen te scheren. Aan scheergemak voor hem is natuurlijk ook gedacht: in de nis naast de spiegel is een stopcontact weggewerkt. De scheerspiegel heeft een drie- en zevenvoudige vergroting en high-power ledverlichting.

“Door de perfecte waterkering bij de douche, en een speciale coating op de douchewand, zijn kalk en vuil makkelijk te verwijderen.“

douchedeur los klikkenIedere dag genieten

Gebruikersvriendelijk is ook: onderhoudsvriendelijk. Daarvoor zorgen onder meer een perfecte waterkering bij de douche en een speciale coating op de douchewand. Hierdoor zijn kalk en vuil makkelijk te verwijderen. De deur is eenvoudig los te klikken, zodat alle hoekjes heel snel weer schoon zijn. Van een Robuust badkamer kunt u dus iedere dag zorgeloos genieten.

 

Virtuele tour

Zien hoe de badkamer er echt uit ziet? Doe de virtuele tour en kijk in de badkamer alsof je er zelf in staat!

Nog niet overtuigd?

Bekijk hieronder een uitgebreid filmpje over deze badkamer:

Meer weten over Badkamer Robuust?

Neem contact op met een badkamerspecialist bij jou in de buur voor meer informatie en badkamerinspiratie.

Samengesteld met producten van:

de badfabriek

De Robuuste Badkamer is bij Bad&Body te verkrijgen voor € 12.950,-

Exclusief montageZoek een dealer in de buurtVraag ons magazine aan