13-12-2019 15:15

5x hotel-chique badkamers

Voor alle liefhebbers van een luxe hotelbadkamer zetten de specialisten van Bad & Body de hotel-chique trend in de spotlight inclusief 5 prachtige voorbeelden.

In de hedendaagse cultuur waar vrije tijd geringer en belangrijker wordt, worden momenten van quality time met jezelf zeldzamer. De badkamer wordt hierdoor een steeds belangrijkere ruimte in huis: even bijkomen van een hectische werkdag of een stressvolle deadline. Tegenwoordig wordt er daarom veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de functionaliteiten van de badkamer. De opkomende hotel-chique trend is hieruit voortgevloeid en zetten onze badkamerspecialisten graag in de spotlight!

Eigenschappen van een hotel-chique badkamer

Een badkamer gehuld in een hotel-chique jasje geeft de badkamer de uitstraling van het sanitair in een sterrenhotel. Kenmerken van een hotel-chique badkamer zijn het gebruik van rijke en mooie materialen, intense en warme kleuren en luxe functionaliteiten. Hiermee is een hotel-chique badkamer vaak een mengeling van een klassieke, luxe en strakke badkamer. Verder zorgt gebruik van metallic of goudkleurige accessoires voor passende weelde en maakt warme verlichting van de badkamer een sfeervolle ruimte.

Baden in weelde

Een hotel-chique badkamer is niet compleet zonder luxe functionaliteiten. Denk hierbij aan een groot vrijstaand ligbad, een bad met wellness functie of regendouche. Voeg technologische snufjes toe als een condensvrije spiegel met ingebouwde verlichting, een draadloze muziekinstallatie, wc met verwarmde bril of een digitale kraan. Maak tot slot uw stijlvolle badkamer af met dikke handdoeken met luxueuze uitstraling en bijpassende badkamer matten. Hallo hotel-chique badkamer!

5x onze favoriete hotel-chique badkamers